נודלס מוקפץ עבה ודק עם ירקות וטופו (Pancit)
אם יש לך פלפל, אטריות חיטה בינוניות, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מקפיץ אטריות מטוגנות עם שרימפס וירקות {Philipino Pancit Canton}, Pancit מיקי (אטריות ביצה עבות) עם בשר חזיר וירקות, ו איך לבשל: Pancit מיקי (אטריות ביצה עבות) עם חזיר וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לכסות ורמיצ ' לי עם מים רותחים.
בואו לשבת עד מכרז, 5 עד 8 דקות.
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
תביא 4-qt. סיר מים לרתיחה ומבשלים אטריות חיטה עד מכרז, 2 עד 4 דקות; לנקז ולהניח בצד.
חום 2 כף. שמן בווק גדול מעל חום בינוני. מטגנים 1 כף. שום עד אור זהוב, 30 שניות. מסננים שום ושמן לקערה ומניחים את שניהם בצד.
להוסיף 1/4 כוס שמן הנותרים ווק חם מערבולת מעיל.
הוסף 1 כף הנותרים. שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים בצל וכרוב ומגבירים את החום לגובה בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, 3 דקות.
להוסיף גזר; לבשל, ערבוב, עד גזר מתחיל לרכך, 1 דקה.
הוסף טופו, אטריות שמורות, רוטב סויה, פלפל, ומרק לווק. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד טופו מחומם דרך ונוזל מופחת על ידי כמחצית, על 5 דקות. מערבבים 2 כפות שמורות. שמן שום.
מפזרים שום מטוגן על אטריות ומגישים עם טריזי לימון עבור סחיטה.
* חפש את המילים "pancit Canton" על התווית.