נזיד בקר ספרדי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פלפל טחון, מלח, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, סלסה ספרדית, ו כרוסט ספרדי כתום שלם.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי, מלח ופלפלים למחבת; מטגנים 6 דקות או עד הבצל רך.
מערבבים עמילן תירס ובשר בקר, זורק היטב למעיל.
מוסיפים תערובת בשר למחבת; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים. מערבבים ביין לבן, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים במרק, מים, זנגביל ושום; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולמקם בתנור. מבשלים ב 350 לשעה 1.
מערבבים גזר, תאריכים, משמשים ותפוח אדמה. חזור לתנור. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 שעה. מערבבים היטב; מכסים ואופים 30 דקות נוספות או עד בשר רך.