קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות24
מגזין

ניו יורק סטייקים עם וניל ורוטב דובדבנים

ניו יורק סטייקים עם וניל ורוטב דובדבנים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך דובדבנים, סוכר, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו סטייקים ניו יורק בגריל עם רוטב סן מרזנו, ניו יורק סטייקים עם בורסין ורוטב מרלו, ו ניו יורק סטייקים ברוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה. לשפשף את סטייקים ניו יורק משני הצדדים עם רוטב ווסטרשייר, ולאחר מכן עונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מבשלים את הסטייקים על הגריל שחומם מראש עד שהם מתחילים להתקשות, והם חמים מעט ורודים במרכז, 6 עד 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C). לאחר הסטייקים נעשים, לכסות אותם עם שתי שכבות של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
3
בעוד הסטייקים מתבשלים, להכין את רוטב הדובדבן על ידי הבאת היין האדום לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה; להרתיח במשך 5 דקות. מערבבים את הדובדבנים, הסוכר, תמצית וניל. חזור לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הדובדבנים הם מכרז, 5 עד 7 דקות. ממיסים את עמילן התירס במים, ואז מערבבים לתוך רוטב הדובדבן המבשל. מבשלים כמה דקות עד שרוטב הדובדבן מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
עמילן תירסעמילן תירס
דובדבניםדובדבנים
יין אדוםיין אדום
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים את הרוטב על הסטייקים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.