ניו יורק רצועה סטייקים עם סלט שומר בגריל וחמאת פפריקה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? סטייק ניו יורק רצועה עם סלט שומר בגריל וחמאת פפריקה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 110 גרם של שומן, וסך הכל 1266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם כוסברה טחון, מלח ופלפל כשרים, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סטייקים ניו יורק רצועה בגריל עם חמאת שום קלויה, סטייק ניו-יורק מוקרם ברוטב, ו סטייק רצועת ניו יורק בגריל עם ממרח זיתים ירוק.
הוראות
מועכים את השום הקלוי ואת האנשובי על קרש חיתוך עם הצד השטוח של סכין כדי להפוך את הדבק. בקערת ערבוב, שמנת החמאה עם כף עץ או מרית.
מוסיפים את הפפריקה, עלי הקורנית ותערובת הפירה.
מערבבים עד המרכיבים מעורבבים היטב והחמאה אדומה; להפריש בטמפרטורת החדר.
לשפשף את שני הצדדים של הסטייקים עם שמן, העונה עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
שים את הסטייקים על מגש גדול וזרוק רוזמרין ותימין על גבי.
טפטוף עם קצת יותר שמן זית לכסות עם פלסטיק. אפשר לסטייקים להשרות במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מניחים מחבת גריל גדולה על 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם ולקבל את זה חם מאוד. קח כמה מגבות נייר לקפל אותם כמה פעמים כדי להפוך ריבוע עבה. כתם כמות קטנה של שמן על מגבת נייר ואז בזהירות ובמהירות לנגב את הסורגים החמים של הגריל; זה ייצור משטח צליה שאינו מקל. גריל הסטייקים כ -7 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
בעוד הסטייקים עובדים, לשים את טבעות שומר בקערה טפטוף עם מנה בריאה של שמן זית; להוסיף את המיץ של 1/2 לימון.
שים את השומר בצד החופשי של הגריל והגריל במשך 5 דקות לכל צד. תוריד הכל מהגריל, תן לסטייק לנוח בזמן שאתה מכין את הסלט.
שמים את השומר בגריל בקערה ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט: הזיתים, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום, כוסברה ומיץ לימון שנותר.
טפטוף עם מנה נוספת של שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ונותנים לסלט זריקה טובה. סלט זה הוא הטוב ביותר כאשר שומר הוא עדיין חם, כך קצף את הסטייק עם חמאת פפריקה ומגישים אותו עם הסלט בהקדם האפשרי.;
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Mt. מרלו אמיץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 59 דולר לבקבוק.
![הר. מרלו אמיץ]()
הר. מרלו אמיץ