ניוקי בזיליקום
מתכון בזיליקום ניוקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריקוטה-ניוקי בזיליקום, ניוקי בזיליקום עגבניות, ו ניוקי דלעת עם בזיליקום ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה המיידיים עם 1 כוס מים חמים בקערה באמצעות מזלג; להפריש עד תפוחי אדמה לספוג את הנוזל, 3 דקות. בינתיים, מחית את בזיליקום ו 1/4 כוס מים קרים בבלנדר עד חלקה. מערבבים את מחית בזיליקום, ביצה, פקורינו ו 1 כף מלח לתוך תערובת תפוחי אדמה.
תל 3/4 כוס קמח על פני השטח; להוסיף את תערובת תפוחי אדמה ללוש יחד עד חלקה, בהדרגה הוספת 1/4 כוס קמח הנותרים. מחלקים את הבצק ל 3 מנות; מגלגלים כל אחד ללוג בקוטר 1 אינץ ' (אבק עם קמח, במידת הצורך).
חותכים כל יומן לחתיכות 1/2 אינץ'; מניחים על גיליון אפייה מצופה קלף ומקררים בעת ביצוע הרוטב (או להקפיא עד 1 חודש).
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצנוברים; מטגנים עד קלוי, מערבלים את המחבת.
מעבירים את האגוזים עם כפית מחוררת למגבות נייר ומתבלים במלח.
מוסיף את שאלוט ושום למחבת ומבשלים עד רך, 3 דקות.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל וזורקים; מבשלים עד שהעגבניות רכות, 2 דקות נוספות.
מבשלים את הניוקי בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד במכרז, על 1 דקה לאחר שהם צפים על פני השטח.
לנקז ולזרוק עם הרוטב. למעלה עם צנוברים קלויים ועוד בזיליקום פקורינו.