ניוקי בסגנון רומי: ניוקי אלה רומאנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי בסגנון רומי: ניוקי Alla Romanan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, מלח, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ניוקי אלה רומנה, ו קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
גיליון עוגיות חמאה 1 עם צדדים 3/4 אינץ ' ותבנית אפייה.
בסיר 3 עד 4 ליטר, חום לצרוב את החלב, מלח, ו 6 כפות חמאה.
יוצקים את הסולת בזרם דק, לטאטא במרץ, ומבשלים כ 1 דקה, מעבר כף עץ כפי שהוא מתעבה.
הסר מהחום ומערבבים 1/2 כוס גבינה מגוררת ו 4 חלמונים ביצה.
יוצקים את הסולת על גיליון עוגיות חמאה, באמצעות מרית, להפיץ לעובי של 1/2 אינץ'. אפשר להתקרר.
באמצעות חותך מאפה או זכוכית מים, לחתוך ירחים 3 אינץ ' מתוך סולת. מסדרים את הירחים כך שהם נשענים אחד על השני (חופפים) בתבנית אפייה חמאה ומפזרים עם הנותרים גבינה מגוררת.
מניחים בתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב עמוק.