ניוקי דלעת בחמאת מרווה
ניוקי דלעת בחמאת מרווה דורש מסביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 397 קלוריות. 143 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמו הר ד ' אובר ים תיכוני. אם יש לכם מלח, שן שום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 50%. מתכונים דומים: ניוקי דלעת ברוטב חמאה ומרווה חום, ניוקי דלעת ברוטב מרווה חמאה שחומה, ו מתכון ניוקי דלעת עם רוטב חמאת מרווה.
הוראות
בקערה קטנה משלבים את הקמח, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים דלעת עד לקבלת תערובת אחידה. על משטח מקומח קלות, ללוש 10-12 פעמים, ויצרו בצק רך.
מחלקים את הבצק לארבע מנות. על משטח מקומח קלות מגלגלים כל מנה ל-1/2 אינץ'.- חבל עבה; לחתוך לתוך 3/4-ב. חתיכות. לחץ וגלגל כל חתיכה במזלג מקומח קלות.
בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה. מבשלים ניוקי בקבוצות במשך 1 עד 1-1/2 דקות או עד שהם צפים.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; להתחמם.
בסיר כבד גדול ממיסים חמאה על אש בינונית.
מוסיפים את המרווה, השום והניוקי; מערבבים לציפוי.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.