קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ניוקי דלעת בחמאת מרווה

ניוקי דלעת בחמאת מרווה
ניוקי דלעת בחמאת מרווה דורש מסביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 397 קלוריות. 143 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמו הר ד ' אובר ים תיכוני. אם יש לכם מלח, שן שום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 50%. מתכונים דומים: ניוקי דלעת ברוטב חמאה ומרווה חום, ניוקי דלעת ברוטב מרווה חמאה שחומה, ו מתכון ניוקי דלעת עם רוטב חמאת מרווה.

הוראות

1
בקערה קטנה משלבים את הקמח, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט. מערבבים דלעת עד לקבלת תערובת אחידה. על משטח מקומח קלות, ללוש 10-12 פעמים, ויצרו בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תנו לנוח 10 דקות.
3
מחלקים את הבצק לארבע מנות. על משטח מקומח קלות מגלגלים כל מנה ל-1/2 אינץ'.- חבל עבה; לחתוך לתוך 3/4-ב. חתיכות. לחץ וגלגל כל חתיכה במזלג מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
בתנור הולנדי מביאים מים לרתיחה. מבשלים ניוקי בקבוצות במשך 1 עד 1-1/2 דקות או עד שהם צפים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
בסיר כבד גדול ממיסים חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את המרווה, השום והניוקי; מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריגו ולפסנג סוצ ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.