זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, גבינת מוצרלה חצי רזה, עלי סלק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: ניוקי מחבת עם Chard & שעועית לבנה, ארוחת ערב חורפית מחממת: ניוקי מחבת עם תרד ושעועית לבנה, ו ניוקי עם שעועית לבנה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole קיאנטי Classico Riserva (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.