קושירגיל
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

ניוקי מחבת עם Chard & שעועית לבנה

ניוקי מחבת עם Chard & שעועית לבנה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, גבינת מוצרלה חצי רזה, עלי סלק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: ניוקי מחבת עם Chard & שעועית לבנה, ארוחת ערב חורפית מחממת: ניוקי מחבת עם תרד ושעועית לבנה, ו ניוקי עם שעועית לבנה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole קיאנטי Classico Riserva (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.