קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ניוקי עם חמאה חומה ומרווה

ניוקי עם חמאה חומה ומרווה
גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחי אדמה חלודים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ניוקי עם חמאה חומה ומרווה, ניוקי עם חמאה חומה ומרווה, ו ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים ערימה של מלח כשר על תבנית אפייה מעוטרת. לדקור את תפוחי האדמה בכל רחבי עם מזלג לקנן אותם במלח; זה מונע תפוחי אדמה מ בראונינג ומושך את הלחות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
תן לשבת עד שיהיה מספיק קר כדי להתמודד.
5
חותכים את תפוחי האדמה לאורך וגורפים את הבשר לנתז תפוחי אדמה; משליכים את העור. לחץ על הבשר דרך ricer על מונה משוריין או קרש חיתוך; בואו מגניב 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
6
מורחים את תפוחי האדמה מעט. הכה את הביצה עם 1/2 כפית מלח בקערה קטנה טפטוף מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים את תערובת תפוחי האדמה עם 1 כוס קמח ללוש עד צורות בצק חלקות, להוסיף עד 1/2 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק. לכסות במגבת מטבח ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
קמח קל פני השטח שלך. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות להתגלגל לתוך "נחשים", על 1/2 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
חותכים לאורכים 1/2 ל-1 אינץ ' עם חותך ספסל או סכין; להעביר גיליון אפייה מצופה קלף ואבק קל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
הפוך את הרוטב: להמס את החמאה במחבת גדולה על חום גבוה. לבשל, ערבוב, עד החמאה מפתחת כתמים חומים מריח אגוזים. צפה בו מקרוב כדי לשמור על מוצקי החמאה מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר מהחום.
12
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
הוסף את הניוקי; לחכות עד שהם צפים אל פני השטח, ואז ומבשלים 30 שניות נוספות. (טעם אחד כדי לוודא שהוא מבושל דרך.) להחזיר את החמאה החומה לחום בינוני-נמוך. לגרוף את הניוקי מן הסיר עם עכביש או כף מחורץ, להעביר למחבת ולזרוק עד כמה גרגרי חמאה חומים מקל על ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, מרווה וכמה כפות של מי בישול ניוקי; לזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ניוקיניוקי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
15
הסר מהחום ולהוסיף חצי מהגבינה. מחלקים בין קערות העליון עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
צילום: דוד מלוש

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין