ניוקי עם נקניק ותרד
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם חבילה אחת 17.5-אונקיה מדף יציב ניוקי, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ניוקי, מרק נקניק ותרד, ניוקי חיטה מלאה עם נקניק ותרד, ו ניוקי, מרק נקניק ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה, בהזמנת 1/4 כוס של נוזל הבישול. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מתפוררים אותו בכפית, עד להשחמה, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את השום, התרד, המלח והפלפל ומבשלים, מטילים לעתים קרובות, עד שהתרד נבול, כ -3 דקות.
מוסיפים את הניוקי המנוקז, את נוזל הבישול השמור, ואת הפרמזן וזורקים. מחלקים בין קערות בודדות ומפזרים פרמזן נוסף.טיפ: ניוקי הם קטנים, כופתאות בישול מהיר, בדרך כלל עשוי תפוחי אדמה. תוכלו למצוא אותם עם פסטה טרייה או מיובשת בסופרמרקטים, או שתוכלו להחליף פסטה קצרה, כמו ריגטוני, פנה, או פארפאל.