קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

ניוקי עם נקניק ותרד

ניוקי עם נקניק ותרד
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם חבילה אחת 17.5-אונקיה מדף יציב ניוקי, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ניוקי, מרק נקניק ותרד, ניוקי חיטה מלאה עם נקניק ותרד, ו ניוקי, מרק נקניק ותרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הניוקי על פי הוראות החבילה, בהזמנת 1/4 כוס של נוזל הבישול. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מתפוררים אותו בכפית, עד להשחמה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום, התרד, המלח והפלפל ומבשלים, מטילים לעתים קרובות, עד שהתרד נבול, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הניוקי המנוקז, את נוזל הבישול השמור, ואת הפרמזן וזורקים. מחלקים בין קערות בודדות ומפזרים פרמזן נוסף.טיפ: ניוקי הם קטנים, כופתאות בישול מהיר, בדרך כלל עשוי תפוחי אדמה. תוכלו למצוא אותם עם פסטה טרייה או מיובשת בסופרמרקטים, או שתוכלו להחליף פסטה קצרה, כמו ריגטוני, פנה, או פארפאל.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.