קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס וקישואים

ניוקי פריזאי עם עגבניות שרי קלויות, תירס וקישואים
גשו לסופר וקנו דלעת קיץ, גבינת פרמזן, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ניוקי פריזאיname, סופלה ניוקי פריזאיname, ו ניוקי דלעת פריזאי.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 149°. לזרוק עגבניות שרי בקערה גדולה עם 1 כף שמן זית ושום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מעבירים לסדין אפייה מצופה בנייר כסף וצולים עד שהעגבניות רכות ומתרככות, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בינתיים, חום 1 כף שמן גדול לא מקל או ברזל יצוק מחבת על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים תירס, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומבשלים, מטילים מדי פעם, עד משחימים היטב, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד. מחק מחבת עם מגבת נייר וחזור לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף 1 כף שמן עכשיו-מחבת ריקה וחום עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים קישואים וסקווש ומבשלים, זורקים מדי פעם, עד משחימים היטב, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
8
העברה לצלחת גדולה אחרת ולהניח בצד. לחסל מחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כאשר עגבניות סיימו צלייה, להסיר מהתנור ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
חום שנותר 2 כפות שמן זית עכשיו-מחבת ריקה מעל חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים ניוקי ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
12
מוסיפים תירס, קישואים, סקווש, עגבניות ועשבי תיבול למחבת ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מעבירים למגש הגשה או צלחות בודדות, למעלה עם גבינת פרמזן מגוררת, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת