ניוקי תפוחי אדמה במרק פטריות
ניוקי תפוחי אדמה במרק פטריות הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם סלרי, עירית, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, טורטליני פטריות במרק פטריות, ו מרק פטריות.
הוראות
כדי להכין מרק, לשלב הראשון 9 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מסננים דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. מערבבים ברוטב סויה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
להוסיף 2 פטריות כוסות, כרישה כוס 1, וגזר כוס 1; לבשל 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
כדי להכין ניוקי, פירס תפוחי אדמה עם מזלג; אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז. מגניב במקצת. לקלף תפוחי אדמה; מחית. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
שלב תפוחי אדמה, 1 1/4 קמח כוסות, 1 כפית מלח, חלמון ביצה. מערבבים היטב כדי ליצור בצק חלק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה; להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק לחבל באורך 15 אינץ'.
חותכים כל חבל לתוך 15 (1 אינץ') חתיכות, לגלגל כל חתיכה לתוך כדור. גרור את הקוצים של המזלג מעל כל כדור, ויצר צורה קעורה.
מניחים את הניוקי על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולהניח בצד.
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
הוסף חצי ניוקי; לבשל 1 1/2 דקות או עד ניוקי לצוף. (לא לבשל יתר על המידה או ניוקי יתפרק.)
הסר ניוקי עם כפית מחוררת; מקום במסננת. חזור על הליך עם ניוקי הנותרים. להביא מרק לרתיחה; מערבבים בתערובת פטריות.
מניחים 10 ניוקי בכל אחד 6 קערות מרק. מצקת 1 תערובת מרק כוס לתוך כל קערה; מפזרים עירית.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto