קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות110
ציון בריאות24
מגזין

נערה מוקדמת עגבניות ריבה

נערה מוקדמת עגבניות ריבה
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין טבעוני? מוקדם ילדה עגבניות ריבה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 110 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון מתוח, לימונים, נערה מוקדמת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: נערה מוקדמת עגבניות ריבה, Gazpacho הילדה מוקדם, ו עגבניות מרמלדה.

הוראות

1
יום 1
1
מניחים את הפרוסות קומקום נירוסטה רחב לכסות בשפע עם מים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להרתיח במשך 1 דקה, ולאחר מכן לנקז, להשליך את הנוזל. להחזיר את הפרוסות לקומקום ולכסות עם מים קרים 1 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להקטין את החום בינוני ומבשלים, מכוסה, ב מבשלים תוסס במשך 30 עד 40 דקות, או עד הפרי הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
בעוד הדר הוא בישול, להכין את העגבניות: להביא קומקום בינוני של מים לרתיחה, ואז בזהירות טיפה את העגבניות לתוך המים כדי לשחרר את עורם. השאירו את העגבניות שקועות במשך 1 דקה, ולאחר מכן לנקז אותם במסננת גדולה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם על קערה גדולה, להשליך את העורות. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לקרוע את העגבניות לחתיכות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
כאשר הן פרוסות הדר ועגבניות מוכנים, לשים אותם יחד לתוך מיכל אחסון heatproof לא מגיב עם הסוכר, מיץ לימון, זעפרן, ערבוב היטב לשלב. מכסים היטב ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרןזעפרן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
יום 2
5
מניחים צלחת עם חמש כפיות מתכת במקום שטוח במקפיא שלך לבדיקת המרמלדה מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את תערובת העגבניות מן המקררולהעביר אותו לנחושת 11 או 12 ליטר שמירה על מחבת או קומקום מגיב רחב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את מקל הקינמון ומערבבים היטב כדי לשלב כל סוכר שלא התפתח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה. מבשלים ברתיחה מהירה עד לנקודת ההגדרה הוא הגיע; זה ייקח מינימום של 30 דקות, אבל עשוי לקחת זמן רב יותר בהתאם לתנור הפרט ומחבת. בתחילה, התערובת תהיה בועה בעדינות במשך כמה דקות; ואז, כמו יותר לחות מבשלת ממנו ריכוז הסוכר שלה עולה, זה יתחיל קצף. אל תערבבו אותו בכלל במהלך מבעבע הראשוני; ואז, ברגע שהוא מתחיל קצף, מערבבים אותו בעדינות כל כמה דקות עם מרית גומי חסינת חום. כשהוא מתקרב לסיום, מערבבים אותו לאט כל דקה או שתיים כדי למנוע צריבה, ומפחיתים את החום טיפה במידת הצורך. המרמלדה מוכנה לבדיקה כאשר היא הופכת מעט מבריקה והבועות שלה הופכות קטנות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כדי לבדוק את המרמלדה עבור doneness, להסיר אותו מהחום ולהעביר בזהירות חצי כפית נציג קטן לאחד הכפיות הקפואות שלך. זה צריך להיראות מבריק, עם בועות זעירות ברחבי. החלף את הכף במקפיא במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות להרגיש את החלק התחתון של הכף. זה צריך להיות לא חם ולא קר; אם עדיין חם, להחזיר אותו למקפיא לרגע. הטה את הכף אנכית כדי לראות אם המרמלדה פועלת; אם היא לא רצה, ואם השכבה העליונה שלה התעבה לעקביות ג ' לי, היא נעשית. אם הוא פועל, לבשל אותו עוד כמה דקות, ערבוב, ולבדוק שוב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
כאשר המרמלדה סיימה בישול, לכבות את החום אבל לא לערבב. באמצעות כפית נירוסטה, לרפרף את כל קצף משטח ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
12
יוצקים את המרמלדה לצנצנות מעוקרות ומעבדים בהתאם להוראות הבאות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
13
עיקור ואחסון
14
בעת ביצוע שימורים, הקפד לחטא את הצנצנות ואת העפעפיים שלך, אלא אם כן אתה מתכנן לאכול את הריבה שלך מיד. למרות ריבות וריבות צפויים להיות מזוהמים עם כל דבר רעיל, חשוב לחסל אפילו את הסיכון minutest.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
15
ישנן דרכים רבות לעקר צנצנות, כולל לשים אותם קומקום שימורים או מדיח כלים עיקור, אבל הדרך המועדפת עליי היא בתנור. שיטה זו קלה יותר מאשר שיטות אחרות, אם אתה משתמש מדחום תנור, הוא כמעט חסין תקלות. כדי לעקר צנצנות ועפעפיים בתנור, ראשית להיות בטוח שהם נקיים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
16
מניחים את הצנצנות הנקיות זקופות עם מספר שווה של מכסים נקיים שאינם בשימוש על תבנית אפייה או תבנית בתנור שחומם מראש 121°. הם צריכים להישאר בתנור במשך מינימום של 30 דקות כדי להבטיח שהם מחוממים דרך.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
הסר אותם מהתנור תקין כאשר אתה צריך למלא אותם. לאחר שמילאתם אותם, עוזב 1/4 אינץ ' של חדר בחלק העליון, לנגב את החישוקים עם מטלית נקייה, לחה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
18
שים את המכסים על, להיות זהיר בורג אותם רק עד שהם חמים, ולהחליף את הצנצנות בתנור במשך 15 דקות בערך כדי להבטיח שהם מעוקרים לחלוטין. הם יאטמו כמו שהם מגניבים.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
19
לפעמים צנצנות יכול להיות קצת חם מדי בעת שימוש בשיטה זו, אז לפני מילוי אותם, לבדוק את הטמפרטורה שלהם קודם.
20
יוצקים ריבה קטנה לתוך אחד, ואם זה בועות או רותח בצנצנת, לחכות כמה רגעים לפני מילוי צנצנות.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
21
עם הסרת צנצנות מלאות מהתנור, למקם אותם 1 אינץ ' בנפרד על מתלה ייבוש להגדיר לילה בטמפרטורת החדר. אין לנענע או להפריע להם במהלך תקופה זו, כמו זה עלול לשבש את יכולתם להגדיר כראוי. כשהשימורים מתקררים, אתם עשויים לשמוע כמה פופס קטן כמו חותם העפעפיים. לפני לשים משמר שלך משם, הקפד להרגיש את החלק העליון של כל מכסה כדי לוודא כי הוא אטום; זה צריך להיות מתעקל מעט מאוד באמצע. אם כל צנצנות לא אטומות, לשים אותם במקרר למשמרת.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
22
לאחסן שימורים אטומים, לתייג ולתייג אותם ולשמור אותם במקום קריר וחשוך עד שאתה פותח אותם. אחרי שאתה פותח צנצנת, לשמור אותו במקרר. ניתן גם לשמור על שימורי סוכר גבוהים יותר בטמפרטורת החדר, בהנחה שאתה מתכנן לאכול אותם בתוך כמה שבועות בערך. שימורי סוכר נמוך תמיד צריך להיות בקירור לאחר שנפתח, אלא אם כן אתה מתכנן לצרוך אותם מיד.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
תאריכיםתאריכים
23
Reprinted with permission from The Blue Chair Jam Cookbook by Rachel Saunders, 2010 (C) Andrews McMeel Publishing
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה