נערה מוקדמת עגבניות ריבה
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, תבלין טבעוני? מוקדם ילדה עגבניות ריבה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 110 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון מתוח, לימונים, נערה מוקדמת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: נערה מוקדמת עגבניות ריבה, Gazpacho הילדה מוקדם, ו עגבניות מרמלדה.
הוראות
מניחים את הפרוסות קומקום נירוסטה רחב לכסות בשפע עם מים קרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להרתיח במשך 1 דקה, ולאחר מכן לנקז, להשליך את הנוזל. להחזיר את הפרוסות לקומקום ולכסות עם מים קרים 1 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להקטין את החום בינוני ומבשלים, מכוסה, ב מבשלים תוסס במשך 30 עד 40 דקות, או עד הפרי הוא רך מאוד.
בעוד הדר הוא בישול, להכין את העגבניות: להביא קומקום בינוני של מים לרתיחה, ואז בזהירות טיפה את העגבניות לתוך המים כדי לשחרר את עורם. השאירו את העגבניות שקועות במשך 1 דקה, ולאחר מכן לנקז אותם במסננת גדולה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם על קערה גדולה, להשליך את העורות. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לקרוע את העגבניות לחתיכות בינוניות.
כאשר הן פרוסות הדר ועגבניות מוכנים, לשים אותם יחד לתוך מיכל אחסון heatproof לא מגיב עם הסוכר, מיץ לימון, זעפרן, ערבוב היטב לשלב. מכסים היטב ומקררים בין לילה.
מניחים צלחת עם חמש כפיות מתכת במקום שטוח במקפיא שלך לבדיקת המרמלדה מאוחר יותר.
הסר את תערובת העגבניות מן המקררולהעביר אותו לנחושת 11 או 12 ליטר שמירה על מחבת או קומקום מגיב רחב.
מוסיפים את מקל הקינמון ומערבבים היטב כדי לשלב כל סוכר שלא התפתח.
מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה. מבשלים ברתיחה מהירה עד לנקודת ההגדרה הוא הגיע; זה ייקח מינימום של 30 דקות, אבל עשוי לקחת זמן רב יותר בהתאם לתנור הפרט ומחבת. בתחילה, התערובת תהיה בועה בעדינות במשך כמה דקות; ואז, כמו יותר לחות מבשלת ממנו ריכוז הסוכר שלה עולה, זה יתחיל קצף. אל תערבבו אותו בכלל במהלך מבעבע הראשוני; ואז, ברגע שהוא מתחיל קצף, מערבבים אותו בעדינות כל כמה דקות עם מרית גומי חסינת חום. כשהוא מתקרב לסיום, מערבבים אותו לאט כל דקה או שתיים כדי למנוע צריבה, ומפחיתים את החום טיפה במידת הצורך. המרמלדה מוכנה לבדיקה כאשר היא הופכת מעט מבריקה והבועות שלה הופכות קטנות מאוד.
כדי לבדוק את המרמלדה עבור doneness, להסיר אותו מהחום ולהעביר בזהירות חצי כפית נציג קטן לאחד הכפיות הקפואות שלך. זה צריך להיראות מבריק, עם בועות זעירות ברחבי. החלף את הכף במקפיא במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות להרגיש את החלק התחתון של הכף. זה צריך להיות לא חם ולא קר; אם עדיין חם, להחזיר אותו למקפיא לרגע. הטה את הכף אנכית כדי לראות אם המרמלדה פועלת; אם היא לא רצה, ואם השכבה העליונה שלה התעבה לעקביות ג ' לי, היא נעשית. אם הוא פועל, לבשל אותו עוד כמה דקות, ערבוב, ולבדוק שוב לפי הצורך.
כאשר המרמלדה סיימה בישול, לכבות את החום אבל לא לערבב. באמצעות כפית נירוסטה, לרפרף את כל קצף משטח ולהשליך.
יוצקים את המרמלדה לצנצנות מעוקרות ומעבדים בהתאם להוראות הבאות.
בעת ביצוע שימורים, הקפד לחטא את הצנצנות ואת העפעפיים שלך, אלא אם כן אתה מתכנן לאכול את הריבה שלך מיד. למרות ריבות וריבות צפויים להיות מזוהמים עם כל דבר רעיל, חשוב לחסל אפילו את הסיכון minutest.
ישנן דרכים רבות לעקר צנצנות, כולל לשים אותם קומקום שימורים או מדיח כלים עיקור, אבל הדרך המועדפת עליי היא בתנור. שיטה זו קלה יותר מאשר שיטות אחרות, אם אתה משתמש מדחום תנור, הוא כמעט חסין תקלות. כדי לעקר צנצנות ועפעפיים בתנור, ראשית להיות בטוח שהם נקיים לחלוטין.
מניחים את הצנצנות הנקיות זקופות עם מספר שווה של מכסים נקיים שאינם בשימוש על תבנית אפייה או תבנית בתנור שחומם מראש 121°. הם צריכים להישאר בתנור במשך מינימום של 30 דקות כדי להבטיח שהם מחוממים דרך.
הסר אותם מהתנור תקין כאשר אתה צריך למלא אותם. לאחר שמילאתם אותם, עוזב 1/4 אינץ ' של חדר בחלק העליון, לנגב את החישוקים עם מטלית נקייה, לחה.
שים את המכסים על, להיות זהיר בורג אותם רק עד שהם חמים, ולהחליף את הצנצנות בתנור במשך 15 דקות בערך כדי להבטיח שהם מעוקרים לחלוטין. הם יאטמו כמו שהם מגניבים.
לפעמים צנצנות יכול להיות קצת חם מדי בעת שימוש בשיטה זו, אז לפני מילוי אותם, לבדוק את הטמפרטורה שלהם קודם.
יוצקים ריבה קטנה לתוך אחד, ואם זה בועות או רותח בצנצנת, לחכות כמה רגעים לפני מילוי צנצנות.
עם הסרת צנצנות מלאות מהתנור, למקם אותם 1 אינץ ' בנפרד על מתלה ייבוש להגדיר לילה בטמפרטורת החדר. אין לנענע או להפריע להם במהלך תקופה זו, כמו זה עלול לשבש את יכולתם להגדיר כראוי. כשהשימורים מתקררים, אתם עשויים לשמוע כמה פופס קטן כמו חותם העפעפיים. לפני לשים משמר שלך משם, הקפד להרגיש את החלק העליון של כל מכסה כדי לוודא כי הוא אטום; זה צריך להיות מתעקל מעט מאוד באמצע. אם כל צנצנות לא אטומות, לשים אותם במקרר למשמרת.
לאחסן שימורים אטומים, לתייג ולתייג אותם ולשמור אותם במקום קריר וחשוך עד שאתה פותח אותם. אחרי שאתה פותח צנצנת, לשמור אותו במקרר. ניתן גם לשמור על שימורי סוכר גבוהים יותר בטמפרטורת החדר, בהנחה שאתה מתכנן לאכול אותם בתוך כמה שבועות בערך. שימורי סוכר נמוך תמיד צריך להיות בקירור לאחר שנפתח, אלא אם כן אתה מתכנן לצרוך אותם מיד.
Reprinted with permission from The Blue Chair Jam Cookbook by Rachel Saunders, 2010 (C) Andrews McMeel Publishing