קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות33
מגזין

נקטרינה-סלסה אבוקדו

נקטרינה-סלסה אבוקדו
נקטרינה-Salsan אבוקדו הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם נקטרינות, מלח כשר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו בשר חזיר עם סלסה אבוקדו נקטרינה, נקטרינה, זרעי כוסברה וסלסה אבוקדו, ו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 8 מרכיבים; כיסוי וצינה 30 דקות עד 1 שעה. ממש לפני ההגשה, מוסיפים אבוקדו קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו נואר אורגני Stoltz. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.