נקטרינות עם קרם וניל קטיפתי
נקטרינות עם קרם וניל קטיפתי נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קרטון קרם כפול, שנאפס אפרסק, תרמיל וניל, ו nectarines. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוגות קצרות עם נקטרינות קלויות וגלידת ונילן, נקטרינות עם ריקוטה - קרם וניל ואורן - אגוז פריך, ו נקטרינות בגריל עם וניל-רוטב דבש וגלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הג ' לטין מעל 3 כפות מים קרים בקערה קטנה, חסינת חום. השאירו לעמוד כמה דקות עד ספוגי, ואז למקם את הקערה במחבת של מים רותחים בעדינות עד הג ' לטין מתמוסס. תניח בצד.
יוצקים את השמנת לסיר וקצה בסוכר. לפצל את תרמיל וניל לאורכים למחצה, לגרד את הזרעים השחורים לטאטא לתוך השמנת. הגדר את המחבת על חום בינוני ולהביא את השמנת לרתיחה. תוריד את המחבת מהחום ותערבב את הג ' לטין.
יוצקים את החלב לתוך קרם חם, לתת את כל זה מערבבים טוב ולהשאיר להתקרר במשך שעה בערך.
שים את המחבת במקרר במשך 1-2 שעות עד הקרם רק מתחיל להתעבות, ערבוב זה מדי פעם כדי להפיץ באופן שווה את זרעי וניל.
יוצקים את הקרם לתוך צלחת הגשה של 1 ליטר, מכסים ומקררים לפחות 5 שעות (לילה הוא אידיאלי) עד שנקבע לחלוטין. השמנת תשב במקרר עד יומיים.
כדי לשרת, חצי, אבן דק לחתוך את נקטרינות, ואז לזרוק עם מיץ לימון וודקה אפרסק אם באמצעות. לפזר את פרוסות נקטרינה על פני השטח של קרם סט.
מגישים מיד, מעוטר לימון balm או עלי מנטה.