נקניק, Jalapeño, ו כפית צ'דר
נקניק, Jalapeño, ו כפית צ'דר נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 854 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארוחת בוקר נקניק, חלב, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו גבינת צ'דר עם בייקון, גבינת צ'דר חלפיניו, ו לחם תירס צ'דר Jalapeno (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 400 [°]. חמאה סופלה או צלחת גראטן.
במחבת נירוסטה גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל את הנקניק, ערבוב לשבור אותו עם כף עץ. כאשר השומן מתחיל לעבד, להוסיף את jalapeño. המשך לבשל, לשבור את הנקניק עם כף עץ, עד נקניק הוא השחמה, על 6 דקות בסך הכל.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מניחים חמאה וחלב בסיר גדול ומביאים לרתיחה. לאחר מבשלים, לאט לטאטא ארוחה תירס לבשל במשך 5 דקות, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
יוצקים תערובת קמח תירס על נקניק ומערבבים עד שכל החומרים משולבים באופן שווה. מכסים בניילון נצמד ונותנים לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
לאחר תערובת קמח תירס יש מקורר לקפל ביצים וגבינה לתוך קמח תירס, ואז לשפוך לתוך צלחת מוכנה.
אופים עד spoonbread מוגדר, 25 עד 40 דקות.
מפזרים בצל ירוק פרוס ומגישים.