קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק אגוז מלית עוגה

נקניק אגוז מלית עוגה
נקניק אגוז מלית עוגה דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם עלי מרווה, אגוזי מלך, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים, מלית אגוז תאנה ואורן, ו פירות חורף ומילוי אגוזים.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יש מוכן 18-20cm בדיל עוגה springform.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
מחממים את השמן ואת החמאה ומטגנים בעדינות את בצלצלים וסלרי במשך 5 דקות בלי לצבוע אותם. עצה לתוך קערה ולהוסיף את פירורי הלחם, sausagemeat, אגוזי מלך, גרידת תפוזים ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים הרבה פלפל וקצת מלח, אם משתמשים, ומערבבים יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את הביצה, ואז מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מסדרים את פרוסות הבייקון בפח, עוזב רצועת 5cm על הבסיס, ואז להניח אותם סביב הצדדים של הפח ולתת עודף לתלות על הקצה. בזהירות למלא את הפח עם תערובת מלית, מפלס אותו על גבי. מקפלים את הבייקון על החלק העליון של המילוי, איסוף וסיבוב הקצוות באופן רופף במרכז. לפזר על האגוזים הנותרים, לחיצה עליהם מעט.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
הגדר את הפח על תבנית אפייה כדי לתפוס כל מיצים לברוח, ואז לאפות עבור 40-45 דקות עד העליון הוא זהב. להתקרר בפח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר על צלחת הגשה ולפזר עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חתוך לחתיכות כדי לשרת.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "