פפרדלה עם חזיר משומר עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, פלפל, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר, ו פפרדלה עם ראגו חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
קומץ פטרוזיליה שטוחה או סלרי ירוק, קצוץ, לקישוט
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה דף שטוח טרי
צרור סלרי, פרוס (בערך
ירוק
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה. מלח את המים, להוסיף את פפרדלה, ומבשלים אל דנטה. שמור 1 כוס של פסטה בישול נוזלי רק לפני ניקוז הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
Pappardelle
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים, לחמם בעדינות את החזיר משך נוזלים צמות, בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר החם, וזורקים עם חמאה, חזיר צלוי, 2 כוסות צלימת נוזל, מיץ לימון ומים עמילניים לפי הצורך כדי לייצר מספיק רוטב כדי לצפות את הפסטה ולתת את תנועת פפרדלה. לנבול את ירקות ארוגולה לתוך הפסטה, ומתבלים עם מלח, פלפל, ואגוז מוסקט, לפי הטעם.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לבשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Vinan אלישיה לאס Compuertas עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.