נקניק איטלקי וקרואסונים של ביצים
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, נקניקיות איטלקיות וקרואסונים של ביצים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מ טעם הבית דורש אבוקדו, גבינה, פלפל ופלפל ג'לפנו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מרהיב ציון של 42%. נסו אופה ביצת נקניק איטלקית, נקניק איטלקי ואופי ביצים, ו קערת ארוחת בוקר נקניק, ביצה ותרד איטלקית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הגבינה, הג ' לפנו ועשבי התיבול. מפוררים נקניק מעל תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לשמונה קציצות.
במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, מבשלים קציצות במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שכבר לא ורוד. מניחים בצד ושומרים על חום.
מקציפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל. במחבת טפלון גדולה נוספת ממיסים מחצית מהחמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מחצית מתערובת הביצים למחבת (התערובת צריכה להתייצב מיד בקצוות).
כשהביצים מתייצבות, דחפו קצוות מבושלים לכיוון המרכז, ותנו לחלק לא מבושל לזרום מתחת. מכסים ומבשלים 1-2 דקות יותר או עד שהחלק העליון מוגדר. החלק ביצים על צלחת; חותכים לארבעה טריזים. חזור על הפעולה עם תערובת החמאה והביצים שנותרה.
מורחים מיונז על קרואסונים; למעלה עם קציצות נקניק, ביצים, עגבנייה ואבוקדו.