נקניק איטלקי מתוק עם לינגוויני
נקניק איטלקי מתוק עם לינגוויני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 649 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לכם מלח ופלפל טחון, פלפל, רוטב מרינרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. מתכונים דומים: נקניק עם לינגוויני, לינגוויני עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות ומרק קייל, ו עסיסי מתוק או נקניק איטלקי חם.
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הנקניק בקבוצות עד השחמה משני הצדדים, על 5 דקות.
מעבירים את הנקניק המבושל לצלחת בזמן בישול הנקניקייה הנותרת. להחזיר את כל הנקניק לתנור ההולנדי, ולהוסיף את הבצל והשום. מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים בפלפלים אדומים וירוקים. מבשלים עד הפלפלים הם מכרז, 7 עד 10 דקות יותר.
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב מרינרה, יין אדום, ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל הירקות רכים, כ -30 דקות.
בעוד הרוטב הוא רותח, למלא סיר גדול עם מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מגישים את הרוטב מעל לינגוויני.