נקניק איטלקי עם שעועית קנליני ופלפלים כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל נקניק איטלקי עם שעועית קנליני ופלפלים כבושים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 558 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך עגבניות שרי בגוון מעורב, מלח כשר ופלפל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית מתכונים דומים: שעועית קנליני ונקניק איטלקי, שעועית קנליני עם נקניק איטלקי בגריל, ו נקניק איטלקי חם פניני עם פלפלים כבושים.
הוראות
יום לפני: לקטוף דרך שעועית ולהשליך אלה כהה. יש לשטוף במים זורמים קרים.
שעועית העברה, טימין, עלי דפנה, ושום למכולה גדולה לכסות עם 2 ליטרים מים קרים מתובל עם 2 כפות מלח. אפשר לנוח בלילה בטמפרטורת החדר.
בעוד שעועית הם השריה, להכין פלפלים כבושים.
מערבבים חומץ, מים, סוכר ומלח בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים פלפלים, קורנית, שום, פלפל ועלה דפנה, ומבשלים במשך 30 שניות. מיד להסיר מן החום לשפוך תערובת לתוך מיכל resealable. מגניב לטמפרטורת החדר לפני הצבת במקרר. אפשר לנוח בלילה בעוד שעועית להשרות.
למחרת: מסננים שעועית ומוסיפים אותם לסיר גדול יחד עם עלי דפנה, טימין ושום. מכסים בשלושה סנטימטרים של מים. לאט לאט להביא לרתיחה. קצף דל שומן מלמעלה. מכסים ומבשלים על חום בינוני-נמוך עד שעועית הם במכרז כאשר פירסינג עם מזלג (כ 1 ¼ שעות).
מסננים שעועית ועלי דפנה משליכים, שום וחלק וודי מזרעי טימין. תניח בצד.
מוסיפים שמן זית למחבת sauté גדולה המוגדרת לחום בינוני-גבוה. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף נקניק, בראונינג מכל הצדדים עד הזהב (2 עד 3 דקות לכל צד).
הסר מהמחבת, להפחית את החום בינוני ולהוסיף גזר, סלרי ובצל, ערבוב מעת לעת במשך חמש דקות עד מעט מתרכך. מחזירים נקניק למחבת, מכסים במכסה ומבשלים עוד שלוש דקות לפני הוספת שעועית מבושלת שמורה, חומץ יין לבן ועגבניות שרי. מתבלים במלח ופלפל. המשך לבשל כחמש דקות יותר, עד נקניקיות מבושלות דרך.
צלחת בנפרד או להגיש מתוך סיר.
מפזרים פטרוזיליה ומפזרים פלפלים כבושים.