נקניק ביזון, תפוחים ומרווה סטרטה
נקניק ביזון, תפוחים ומרווה סטרטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 22 דקות. אם יש לך פלפל, מרקם מוצק, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טופו המשרד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נקטרינה-בויזנברי וניל-פקאן פריך כקינוח. מתכונים דומים: בורגר ביזון מרווה עם צ'אטני תפוחים בלסמי, צ'דר תפוחים ונקניקיות. שכבות ארוחת בוקר., ו מרווה, רוטב נקניק ותפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מעיל צלחת אפייה מלבנית 3 ליטר עם ספריי בישול; להפריש. מבשלים נקניק ביזון ובצל מעל חום בינוני במחבת גדולה במיוחד עד נקניק ביזון הוא חום.
הוסף תפוח ומבשל במשך 5 דקות נוספות.
מקציפים ביצים, חלב, מרווה ופלפל בקערה גדולה.
מניחים קוביות לחם בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם תערובת נקניק ביזון והגבינה. בעדינות לערבב באופן שווה להפיץ מרכיבים.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת לחם.
אופים, חשוף, במשך 40 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.