נקניק ברוקולי מניקוטי
נקניק ברוקולי מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת קוטג', רוטב ספגטי ללא בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קונכיות דקות עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים ו CocoWhip ליים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו נקניק מניקוטי, נקניק מניקוטי, ו הודו וברוקולי מניקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
קוק מניקוטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את גבינת קוטג', ברוקולי, 1 גבינת מוצרלה כוס, 1/4 גבינת פרמזן כוס, ביצה, פטרוזיליה, אבקת בצל, פלפל ואבקת שום; להפריש.
במחבת גדולה, לבשל את הנקניק על חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז.
מורחים 1 רוטב בשר כוס ב 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
לשטוף ולנקז פגזים; דברים עם תערובת ברוקולי. לארגן על רוטב. למעלה עם רוטב שנותר.
מפזרים גבינת מוצרלה ופרמזן שנותרו.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 40-50 דקות או עד מחומם דרך.