נקניק הודו איטלקי תוצרת בית
נקניק הודו איטלקי תוצרת בית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו זרע שומר, אבקת שום, אורגנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו נקניק איטלקי תוצרת בית, נקניק איטלקי מתוק תוצרת בית, ו כריכי נקניק איטלקי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את טורקיה, אבקת שום, זרעי שומר, סוכר, מלח, אורגנו ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה. צורה לשמונה קציצות. מבשלים במחבת nonstick מצופה ספריי בישול במשך כ 3 דקות בכל צד או עד מדחום בשר קורא 165°. או להתפורר טורקיה למחבת nonstick מצופה ספריי בישול. מבשלים ומערבבים במשך כ 4 דקות או עד הבשר הוא כבר לא ורוד.