קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

נקניק ודגים סיר אחד

נקניק ודגים סיר אחד
אם יש לכם ורמוט, שום, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סיר אחד נקניק גביני פנה, אנדויל נקניק אורז פוט, ו סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, מעל חום בינוני גבוה. ראשים למעלה: השתמש במחבת עם מכסה הולם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הנקניק ולהתפורר תוך בראונינג, על 3 עד 4 דקות. בעוד הנקניק חום, למחוץ את השום. לקלף את הבצל, לקצץ את קצה השורש ולאחר מכן דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום, הבצל ותפוחי האדמה למחבת עם הנקניק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לטבול את המחבת עם חצי ורמוט או יין, לכסות את המחבת עם מכסה לבשל 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ורמוטורמוט
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את המכסה, להוסיף את העגבניות ומערבבים בעדינות לתוך תפוחי האדמה. הגדר פילה על גבי תפוחי האדמה ו douse עם שאר ורמוט או יין. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, לפי הטעם. הגדר מכסה במקום ומבשלים עד הדג הוא אטום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ורמוטורמוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מעל הדגים עם פטרוזיליה, מיץ של 1/2 לימון ומקשטים עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית. כדי לשרת, להעביר את תערובת דגים ונקניקיות מן המחבת לתוך קערות רדודות להחזיק את המיץ. השתמש לחם פריך כדי לספוג את המיצים ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף