קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

נקניק ודגים סיר אחד

נקניק ודגים סיר אחד
אם יש לכם ורמוט, שום, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סיר אחד נקניק גביני פנה, אנדויל נקניק אורז פוט, ו סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, מעל חום בינוני גבוה. ראשים למעלה: השתמש במחבת עם מכסה הולם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיף את הנקניק ולהתפורר תוך בראונינג, על 3 עד 4 דקות. בעוד הנקניק חום, למחוץ את השום. לקלף את הבצל, לקצץ את קצה השורש ולאחר מכן דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
3
מוסיפים את השום, הבצל ותפוחי האדמה למחבת עם הנקניק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לטבול את המחבת עם חצי ורמוט או יין, לכסות את המחבת עם מכסה לבשל 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ורמוטורמוט
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הסר את המכסה, להוסיף את העגבניות ומערבבים בעדינות לתוך תפוחי האדמה. הגדר פילה על גבי תפוחי האדמה ו douse עם שאר ורמוט או יין. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, לפי הטעם. הגדר מכסה במקום ומבשלים עד הדג הוא אטום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ורמוטורמוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מעל הדגים עם פטרוזיליה, מיץ של 1/2 לימון ומקשטים עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית. כדי לשרת, להעביר את תערובת דגים ונקניקיות מן המחבת לתוך קערות רדודות להחזיק את המיץ. השתמש לחם פריך כדי לספוג את המיצים ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה