קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות33
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל

נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל
נקניק & מלית קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1030 קלוריות. 301 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, שמן חמניות, מרמיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. נסו שורש ירקות ופנצ'טה קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, קרפדת נקניק ותפוח-in-the-חור, ו קרפדה-In-The-חור עם רוטב בצל ועגבניות שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמח, אבקת חרדל, ביצים וחלב עם קמצוץ טוב של מלח עד חלקה. השאר לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל עם קמצוץ של מלח ומבשלים 10-15 דקות עד רך באמת. בינתיים, לפצות את המילוי בעקבות הוראות חבילה, הוספת מרווה. לגרוף רבע מהבצל ולהוסיף אלה לתערובת המילוי, גם להשאיר את השאר במחבת לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תנור חום 230c / 210c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לעצב את המילוי לתוך 8 כדורים בגודל אגוז.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
6
יוצקים את השמן הנותר לתוך פח או צלחת צלייה גדולה ומברישים אותו על כל הקרקעית והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
7
מוסיפים את הנקניקיות ואת כדורי המילוי, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8
הסר את הפח מהתנור, לשחרר את הנקניקיות ואת המילוי מהחלק התחתון של הפח אם הם דבק, ואז לשפוך על הבלילה נח. להחזיר את הפח לתנור על מדף גבוה באמצע, אבל לתת לו מקום לעלות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים במשך 35-40 דקות עד נפוח וזהב לא להתפתות לפתוח את דלת התנור מוקדם יותר או הבלילה עלולה לשקוע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בעוד הקרפדה בתוך החור מתבשלת, תכיני את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
מוסיפים את הקמח, צ ' אטני בצל ומרמיטה למחבת הבצל ומערבבים למשחה. מבשלים 2 דקות עד מבעבע, ואז לשפוך את המניה, לאט לאט, ערבוב ברציפות כך שהוא לא הולך גבשושי. בועה עבור 5 דקות ועונה במידת הצורך. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מרמייטמרמייט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי