קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות33
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל

נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל
נקניק & מלית קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל דורש כ 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1030 קלוריות. 301 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, שמן חמניות, מרמיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. נסו שורש ירקות ופנצ'טה קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, קרפדת נקניק ותפוח-in-the-חור, ו קרפדה-In-The-חור עם רוטב בצל ועגבניות שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמח, אבקת חרדל, ביצים וחלב עם קמצוץ טוב של מלח עד חלקה. השאר לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מחממים 1 כף שמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל עם קמצוץ של מלח ומבשלים 10-15 דקות עד רך באמת. בינתיים, לפצות את המילוי בעקבות הוראות חבילה, הוספת מרווה. לגרוף רבע מהבצל ולהוסיף אלה לתערובת המילוי, גם להשאיר את השאר במחבת לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תנור חום 230c / 210c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לעצב את המילוי לתוך 8 כדורים בגודל אגוז.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
יוצקים את השמן הנותר לתוך פח או צלחת צלייה גדולה ומברישים אותו על כל הקרקעית והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את הנקניקיות ואת כדורי המילוי, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8
הסר את הפח מהתנור, לשחרר את הנקניקיות ואת המילוי מהחלק התחתון של הפח אם הם דבק, ואז לשפוך על הבלילה נח. להחזיר את הפח לתנור על מדף גבוה באמצע, אבל לתת לו מקום לעלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים במשך 35-40 דקות עד נפוח וזהב לא להתפתות לפתוח את דלת התנור מוקדם יותר או הבלילה עלולה לשקוע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בעוד הקרפדה בתוך החור מתבשלת, תכיני את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
מוסיפים את הקמח, צ ' אטני בצל ומרמיטה למחבת הבצל ומערבבים למשחה. מבשלים 2 דקות עד מבעבע, ואז לשפוך את המניה, לאט לאט, ערבוב ברציפות כך שהוא לא הולך גבשושי. בועה עבור 5 דקות ועונה במידת הצורך. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מרמייטמרמייט
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'