נקניקיות חריפות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 722 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך חמאה, שיבולת שועל רגילה, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גרגרי נקניק וביצה, גריסים עם נקניק, ו תבשיל שיבולת שועל ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 8 מרכיבים בסיר איטי 4 ליטר. מערבבים בנקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
* לכסות ולבשל על 4 נמוך 1/2 שעות או עד מעובה, ערבוב פעם אחת לאחר 3 שעות. מערבבים בחמאה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
קצה תחליף נקניק: השתמש נקניק אנדויל או נקניק מעושן רגיל אם אתה מוצא את נקניק מעושן חם חריף מדי.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.