נקניק מעושן וכרוב
Kielbasan בגריל וכרוב דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך לחמניות bratwurst, זרעי סלרי, נקניק נקניק קילבסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו Kielbasan בגריל וכרוב, Kielbasa y kapusta (Kielbasan וכרוב), ו Kielbasan וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
מניחים טבעת נקניק ב 8 אינץ ' מרובע אלומיניום לסכל פאן.
מערבבים סלט כרוב, פלפל, זרעי סלרי, מלח ופלפל. תערובת כרוב תל במרכז טבעת נקניק. נקודה עם חמאה; מפזרים מים. מכסים בנייר אלומיניום, איטום קצוות בצורה מאובטחת.
כיסוי וגריל מחבת 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 15 עד 20 דקות או עד תערובת סלט כרוב הוא פריך במכרז ונקניק חם.
מגישים תערובת נקניק וסלט כרוב על לחמניות.