נקניק מערבבים ומטגנים עם פסטת עניבת פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פסטה farfalle, מלח, פטריות portobello תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, עוף וברוקולי מוקפץ, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים פרוסות נקניק במחבת מעל חום בינוני עד מבושל דרך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מעבירים נקניק לצלחת באמצעות כף מחוררת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה עניבת פרפר לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
Farfalle
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
שמן חום באותו מחבת המשמש נקניק מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים בצל, קישואים, פטריות, פלפל אדום, ושום בשמן החם עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
פטריות
קישואים
נקניק
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים נקניק מבושל, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, רסק עגבניות, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל שחור לתערובת ירקות; מבשלים עד רוטב ונקניק מחוממים דרך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
ירק
עגבנייה
אורגנו
נקניק
באזיל!
רוטב
מלח
6
מערבבים פסטה ברוטב ומערבבים היטב; למעלה עם גבינת פרמזן.