קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

נקניק מערבבים ומטגנים עם פסטת עניבת פרפר

נקניק מערבבים ומטגנים עם פסטת עניבת פרפר
נקניק מערבבים ומטגנים עם פסטת עניבת פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פסטה farfalle, מלח, פטריות portobello תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, עוף וברוקולי מוקפץ, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים פרוסות נקניק במחבת מעל חום בינוני עד מבושל דרך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מעבירים נקניק לצלחת באמצעות כף מחוררת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה עניבת פרפר לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
שמן חום באותו מחבת המשמש נקניק מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים בצל, קישואים, פטריות, פלפל אדום, ושום בשמן החם עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פטריותפטריות
קישואיםקישואים
נקניקנקניק
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים נקניק מבושל, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, רסק עגבניות, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל שחור לתערובת ירקות; מבשלים עד רוטב ונקניק מחוממים דרך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
נקניקנקניק
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
מלחמלח
6
מערבבים פסטה ברוטב ומערבבים היטב; למעלה עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
רוטברוטב