קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

נקניק עוף, חמאת תפוחים ופונטינה פניני עם בצל אדום מקורמל

נקניק עוף, חמאת תפוחים ופונטינה פניני עם בצל אדום מקורמל
אם יש לכם חמאת תפוחים, קישורי נקניק עוף ותפוח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה, לזניה דלעת עם נקניק תפוח עוף ורוטב פונטינה חמאה חום, ו פניני עם בצל קרמל, אגס פונטינה.

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים את הבצל במשך 20 דקות, מערבבים מדי פעם. להפחית את החום ולהמשיך לבשל עד הבצלים רכים, בורגונדי עמוק בצבע וקרמל, עוד 20 דקות.מחממים את גריל פניני לחום בינוני גבוה.חותכים כל נקניק עוף תפוח קישור חצי לאורכו מבלי לחתוך את כל הדרך, ואז לקפל לפתוח את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
3
מניחים את הנקניקיות, בצד חתוך למטה, על גריל פניני. סגור את המכסה וגריל את הנקניקיות במשך 4 עד 5 דקות עד שהם מחוממים דרך סימני גריל מופיעים.לכל כריך: חותכים את הג ' בטה לחצי לאורכו כדי ליצור חצאים עליונים ותחתונים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מפזרים גבינה על החצי התחתון של הלחם וממרחים חמאת תפוחים במחצית העליונה. למעלה הגבינה עם בצל קרמל נקניק בגריל. סגור את הכריך עם החלק העליון של הלחם, בצד חמאת תפוחים למטה.גריל פניני עד הגבינה נמסה הלחם קלוי, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
חותכים לשניים ומגישים מיד.