נקניק עם סלסה מנגו
נקניק עם סלסאן מנגו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם כוסברה, מלח שום, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. . וזה טוב. נסו עוף מנגו בגריל עם רוטב מנגו תות, סאני & חם! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה), ו סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מנגו ואפרסק בקערה קטנה. לסחוט מיץ של 1 סיד על תערובת מנגו; להוסיף בצל ו 1 כף כוסברה. מערבבים היטב.
מביאים מים לרתיחה בסיר על חום גבוה.
מוסיפים אורז, מיץ של 1 סיד, ו 1 כף כוסברה; מערבבים היטב. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז ואת הנוזל נספג, 15 עד 20 דקות. מניחים אורז בצד וחמים.
לרסס מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול ומניחים על חום בינוני. מבשלים ומערבבים נקניקיות במחבת חמה עד השחמה, 5 עד 10 דקות.
הסר נקניקיות מחבת; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
יוצקים מיץ תפוזים במחבת המשמשת לנקניקיות; מביאים לרתיחה. להחזיר נקניק קצוץ למחבת; לכסות ומבשלים מיץ תפוזים עד מיץ מצטמצם סירופ ונקניק מבושל דרך, כ 5 דקות.
מוסיפים סלסה מנגו לנקניקיות; מערבבים לשלב, על 30 שניות.
מפזרים מלח שום; לשרת על אורז.