נקניק, פונטינה, פודינג לחם תרד
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. אם יש לכם מלח, חמאה, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם פונטינן ופרמזן פטריות, פודינג לחם תרד וארטישוק, ו פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות.
הוראות
באלכסון לחתוך באגט לרוחב לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה מברשת שני הצדדים עם חמאה. טוסט על תבנית אפייה תחת broiler 3 אינץ ' מהחום עד הזהב, על 30 שניות בכל צד.
בצל Sauté בשמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב.
מוסיפים בשר חזיר וסוט, מערבבים מדי פעם, עד שחם מעט.
מקציפים ביצים בקערה גדולה ומקציפים בחלב, מלח, אגוז מוסקט ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים לחם קלוי וזורקים בעדינות.
העבר לחם רווי לתבשיל 3 ליטר רדוד, פרוסות חופפות מעט.
הוסף כל תערובת ביצית שנותרה.
הכנס תרד ונקניק בין פרוסות, הזמנת בשר חזיר קטן כדי לפזר מעל.
מפזרים גבינה על פודינג, מרימים פרוסות עם מרית כדי לאפשר לחלק ליפול ביניהם.
מפזרים בשר חזיר שמור על פודינג ואופים באמצע תנור 45 דקות עד 1 שעה, או עד נפוחות וקצוות הלחם הם זהב פודינג מוגדר באמצע.
פודינג לחם ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הגדילו את זמן האפייה ל-1 שעה ו-10 דקות אם פודינג הלחם קר כשמכניסים אותו לתנור, וכסו אותו בנייר כסף לאחר 45 דקות כדי למנוע הגדלת יתר.