נקניק, שומר ורוקט פוסילי
נקניק, שומר & רוקט fusilli יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 907 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חרדל מלא, עלי רקטות, שיני שום, וצ'ילי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Fusilli עם שומר, צדפות & Pernod, פורל אפוי עם שומר, צנון וסלט רקטות, ו פוזילי עם נקניק איטלקי וארוגולה.
הוראות
לבשל את הפסטה בעקבות הוראות חבילה. בינתיים, לסחוט את הבשר מתוך עורות נקניק.
מחממים מחבת על חום גבוה וחומים את הנקניקייה, שוברים אותה עם כף עץ בזמן שהיא מבשלת. לאחר השחמה, לדחוף לצד המחבת.
מוסיפים את השום, צ ' ילי וזרעי שומר לחלק הריק של המחבת ומבשלים במשך 45 שניות עד ריחני. מערבבים את הנקניקייה, עונדים ומוסיפים את הקרם, החרדל והפרמזן. שמור על חום נמוך עד הפסטה מבושלת.
מסננים את הפסטה, שומרים כמה tbsps של המים, ולאחר מכן להטות אותו בחזרה למחבת.
מוסיפים את רוטב הנקניק ומערבבים, מוסיפים חלק ממי הפסטה אם הוא צריך את זה.
מוסיף את הרקטה, לכבות את החום ואת הכף לתוך קערות.