נקניק, שומר,קלצונה פרובולונה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט שומר מגולח עם זיתים ירוקים ופרובולונה, קלצונה צילים ושומר, ו נקניק ועוף ממולא פרובולון.
הוראות
הסר מעטפת מנקניק. מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים שומר, פלפל ובצל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים במשך 9 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מגניב במקצת.
מחלקים את הבצק מוכן באופן שווה ל 6 מנות שוות על משטח מקומח קלות; לעצב כל חתיכה לכדור.
גלגל כל כדור לתוך מעגל 6 אינץ'.
מערבבים ביצה ומים עם מקצף בקערה קטנה.
מברשת קצה של כל מעגל עם תערובת ביצה; מילואים הנותרים תערובת ביצה.
מניחים 2/3 כוס תערובת נקניק על חצי מכל מעגל, עוזב גבול 1 אינץ', ומפזרים כל אחד עם 2 כפות גבינה. מקפלים בצק על תערובת נקניק עד הקצוות כמעט נפגשים. להביא קצה תחתון על קצה העליון; קצוות crimp של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מניחים את calzones על תבנית אפייה זרועים קמח תירס.
מברשת צמרות עם תערובת ביצה שמורה.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד חום זהוב.