נקניק-תפוח תפוח פנקייק
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, נקניקיית חזיר בתפזורת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: פנקייק תפוח תפוח, תפוח אגס תפוח פנקייק, ו עוגת תפוחים.
הוראות
ב-10 אינץ'. מחבת תנור, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת מבשלים תפוחים וסוכר חום בחמאה על אש בינונית עד שהתפוחים רכים.
בבלנדר שלבו את הביצים, החלב, הקמח, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים למשך 10 שניות או עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים מעל תערובת תפוחים.
אופים, לא מכוסים, בחום של 425 למשך 18-23 דקות או עד שהפנקייק נפוח וחום זהוב.
מגישים עם שמנת חמוצה וסירופ אם רוצים.