פפרן
פפרן, זה יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 75 קלוריות. מתכון זה משמש 72. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, אגוזי פקאן, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פפרן, פפרנוס, ו עוגיות פפרנוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר במהירות בינונית, מקציפים 1/2 כוס חמאה והסוכר החום עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ומקציפים לתערובת אחידה. בקערה קטנה, מערבבים סודה לשתייה ב 1 כף מים חמים עד להמסה; מקציפים לתערובת חמאה.
בקערה בינונית מערבבים קמח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ג ' ינג ' ר ומלח.
מוסיפים לתערובת החמאה, מערבבים לתערובת ואז מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן ואתרוג.
מחלקים בצק לשניים ומעצבים כל מנה ליומן באורך של כ -11 אינץ 'וקוטר 1 1/2 אינץ'. לעטוף יומני בנפרד נייר שעווה להקפיא עד המשרד מספיק כדי לחתוך, לפחות 1 שעה.
חותכים בולי עץ לרוחב לסיבובים בעובי 1/4 אינץ 'ומניחים במרחק של כ -1 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה בחמאה בגודל 12 על 15 אינץ'.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה של 350 עד להשחמה קלה, 8 עד 12 דקות; אם אופים שני סדינים בבת אחת בתנור אחד, החליפו את מיקומם באמצע האפייה.
תנו לעוגיות להתקרר על סדינים למשך 5 דקות, ואז השתמשו במרית רחבה כדי להעביר למדפים להתקרר לחלוטין.