נקניקיה חריף ומרק תירס
נסו שעועית שחורה Cajun עם נקניק ותירס, מרק תירס Cajun, ו בישול איטי נקניקיה Cajun ומרק שעועית (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) andouille מתון או נקניק מעושן חריף אחר 0 (יכול להיות או להרחיק) Cajun תיבול (כמו סטירה Ya אמא), או לטעום 1 גדול (1 קילו 12 אונקיה) יכול של עגבניות שלמות, ללא משיכה 1 (יכול להיות או להרחיק) מים חמים (100°F) 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) פטרוזיליה מיובשת 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא רוטב חריף ליד השולחן, אופציונלי 0 (יכול להיות או להרחיק) מלח כשר, או לפי הטעם 2 (חוֹרֶף) 1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות) 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק בצל קצוץ, קצוץ 5 סיבובים של מטחנת הפלפל, או לטעום 1 (יכול להיות או להרחיק) ליקוריץ צהוב וירוק 946 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב 1 קילוגרם תירס הקרנל כולו, ללא משיכה יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא D ' Alfonso-Curran Albarino. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
D ' Alfonso-Curran Albarino הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.