נקניקיות איטלקיות עם שעועית לבנה ורדיקיו
מתכון נקניקיות איטלקיות עם שעועית לבנה ו Radicchio מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1198 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו נקניקיות, בצל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו נקניקיות איטלקיות בסגנון קאסולה ושעועית לבנה, נקניק איטלקי עם שעועית לבנה ענקית ורדיקיו, ו נקניקיות עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות, עד כמעט עישון (אתה תתחיל להריח את השמן בשלב זה).
מוסיפים נקניקיות ומבשלים, הופכים לעתים קרובות אפילו בראונינג, על 10 דקות, עד זהב בכל רחבי אבל לא מבושל דרך. להעביר נקניקיות לצד מחבת להמשיך לבשל בזמן שאתה לצרוב רדיקיו.
שים כמה עלים radicchio במחבת בשכבה אחת ומבשלים כ 45 שניות בכל צד, עד צרוב וקמל מעט.
הסר עלים לצלחת ומבשל עלים הנותרים באותו אופן, הוספת שמן יותר למחבת אם הוא יבש. בעוד אתה לצרוב עלים radicchio, להמשיך לבשל ולהפוך נקניקיות במשך 10 דקות נוספות, עד מבושל דרך, ולהעביר לצלחת כאשר נעשה.
להוסיף קצת יותר שמן זית במידת הצורך כדי מעיל מחבת.
מוסיפים גזר, סלרי, בצל, שום וקורט של מלח כשר, ומטגנים כ-1 וחצי דקות, עד שהירקות רכים והשום ריחני, תוך ערבוב מתמיד, כך ששום אינו חום.
להפחית את החום בינוני, להוסיף מרק כדי deglaze פאן. לאחר מכן מוסיפים שעועית ומבשלים עד הנוזל מופחת על ידי½, על 5 דקות. מערבבים אורגנו ומתבלים עם מלח כשר.
סדר 2 עלים radicchio אני על כל אחד 2 צלחות. שעועית כפית על רדיקיו, מתחלקת באופן שווה, וטפטוף עם רוטב שנשאר במחבת.
חותכים נקניקיות ½ בזווית ומניחים 2-4 חתיכות של כל נקניק זה לצד זה על כל צלחת.
טפטוף נקניק ושעועית עם שמן זית איכותי.