נקניקיות תירס
המתכון נקניקיות תירס יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. גשו לסופר וקנו חלב, קמח תירס, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מיני Jalapeno נקניקיות תירס ונקניקיות תירס {ללא גלוטן}, גורי קלח תירס (נקניקיות תירס), ו נקניקיות תירס (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.
יוצקים את השמן לתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד טמפרטורת השמן מגיע 182° על עמוק טיגון / מדחום ממתקים.בינתיים, להכניס מקל מלאכה לאורכו לתוך כל נקניקיה (מנסה לשמור על המקל מיושר במרכז הנקניקייה), משאיר על 2 אינץ ' של המקל חשוף בתחתית; להפריש.כאשר השמן כמעט מוכן (כ325), לטאטא את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
לטאטא את החלב, הביצים, הדבש והסוכר יחד בקערה גדולה עד חלקה והסוכר מומס.
מוסיפים את תערובת קמח התירס לתערובת החלב ומערבבים עם מרית גומי רק עד צורות הבלילה חלקות.
יוצקים חלק הבלילה לתוך מיכל גבוה, צר או שתיית זכוכית, משאיר 1 אינץ ' של מקום בחלק העליון.כאשר השמן מוכן, באופן שווה לטבול נקניקיה לתוך כוס הבלילה על ידי החזקת המקל וסיבוב הנקניקייה לפי הצורך עד שהוא מכוסה לחלוטין עם הבלילה. מיד במקום לתוך השמן החם. חזור עם נקניקיה שנייה. פריי, הופך מדי פעם, עד חום זהוב בהיר בכל רחבי, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הנקניקיות מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים בתנור.חזור עם הנקניקיות הנותרות, עבודה עם 2 בכל פעם, מילוי הכוס עם הבלילה לפי הצורך, ולתת את השמן לחזור 360°f בין קבוצות. (כאשר אתה מגיע האחרון 2 נקניקיות, ייתכן שיהיה עליך להטות את הכוס הצידה תוך סיבוב הכלבים כדי לצפות אותם באופן שווה עם הבלילה.)
מגישים מיד עם קטשופ וחרדל לטבילה.