נקניקיית מרגוז תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות Merguez תוצרת בית. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, מי קרח, זרעי שומר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו נקניקיות תוצרת בית בסגנון מרגוז, נקניקיות מרגוז עם עדשים צרפתיים, ו נקניק כבש אלג'ירי Merguez (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כמון, כוסברה, זרעי שומר במחבת ברזל יצוק על חום בינוני טוסט עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר מטחנת תבלינים לטחון לתוך אבקה דקה.
מעבירים תערובת תבלינים לקערה קטנה ומערבבים בפפריקה, מלח וקיין.
מניחים כבש ושומן בקערה גדולה.
הוסף בתערובת תבלינים, שום, ואת האריסה. לזרוק דרך מעיל בשר ושומן בתבלינים.
מניחים במקרר עד מוכן לטחון.
לטחון תערובת דרך מטחנת בשר, מצויד למות קטן, לתוך קערה להגדיר בקרח.
באמצעות מצורף ההנעה של מערבל עומד, לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה.
מוסיף במים ומערבבים עד הנוזל משולב ונקניק הוא אחיד ודביק, על 1 דקה יותר.
טופס קציצת נקניק קטנה; מקום שאר תערובת נקניק במקרר. לבשל פטי במחבת קטנה על אש בינונית גבוהה עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים של נקניק במידת הצורך.
דברים נקניק לתוך תרמילי כבשים ולסובב לתוך קישורים 6 אינץ'. מקררים עד שמוכנים לבשל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל מעל חום ישיר בינוני-גבוה עד הנקניק רושם 68° כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הקישור.
הסר מן הגריל, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ומגישים.