נקניקיית ריבס-צ'יפוטלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את נקניקיית ריבס-צ'יפוטלה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 30 ומחיר 68 סנט למנה . מנה אחת מכילה 216 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, בשר חזיר טחון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלסת ריבס צ'יפוטלה , אנצ'ילדות מנגולד שוויצרי ושעועית שחורה עם רוטב ריבס צ'יפוטלה ושעועית צ'ירו עם נקניקיית צ'יפוטלה .
הוראות
מביאים ריבס, פלפל צ'יפוטלה עם רוטב, פורט רובי וסוכר לרתיחה בסיר; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהריבס מתרכך, כ-15 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מערבבים את תערובת הריבס-צ'יפוטלה בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק.
מניחים בשר חזיר טחון בקערה גדולה ומערבבים היטב 2/3 מהרוטב המעורב לתוך החזיר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מחממים שמן צמחי במחבת על אש בינונית. יוצרים כ-2 כפות מתערובת החזיר לקציצה קטנה ומטגנים את הקציצה במחבת עד להשחמה ואינה ורודה, כ-5 דקות לכל צד. טועמים את הקציצה ומערבבים את יתרת רוטב הריבס-צ'יפוטלה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם לתוך תערובת החזיר הלא מבושל (אל תטעמו בשר חזיר לא מבושל).
משרים קליפות תירס במים חמים בקערה גדולה עד לריכוך, כ-10 דקות.
מחממים מעשנת ל-250 עד 275 מעלות פרנהייט (120 עד 135 מעלות צלזיוס) והוסיפו שבבי עץ למעשנת.
גרפו כ-1/3 כוס לכמות קטנה של 1/2 כוס של תערובת חזיר מתובלת ויוצרים צורת נקניק; מניחים לתוך קליפת תירס ספוגה וקושרים את קצוות הקליפה בחוט כדי לסגור את הנקניק. אם הקליפה צרה מכדי לכסות את כל הנקניק, השתמשו ב-2 קליפות לכל נקניק. חזור על הפעולה עם שאר הקליפות ותערובת החזיר.
עישנו נקניקיות במעשנת שחוממת מראש עד לבישול יסודי ומדחום קריאה מיידית שהוכנס לאמצע הנקניק העבה ביותר מצביע על 160 מעלות F (70 מעלות צלזיוס), כשעתיים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי רודרר קריסטל ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-299 דולר.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.