קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 50 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

נשיכות תפוח וושינגטון

נשיכות תפוח וושינגטון
נשיכות תפוח וושינגטון היא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, עמילן תירס, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת תפוחים וושינגטון, עוגת תפוחים מדינת וושינגטון, ו פיצה וושינגטון אפל נגד סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת aebleskiver, או ברזל וופל
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
מחבתמחבת
1
מערבבים את הסוכר, הקינמון, ואת כלמשטח במיכל פלסטיק עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
2
חותכים את שעועית וניל חצי לאורכו לגרד את הזרעים לתערובת הסוכר, ולאחר מכן לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
חותכים את חתיכות תרמיל וניל שאריות לקטעים קטנים ולקבור בסוכר. סגור את המכסה ונער כמה פעמים. השאירו את תערובת הסוכר וניל בין לילה כדי לשפר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר ונילסוכר וניל
שעועית ונילשעועית וניל
סוכר אדום גססוכר אדום גס
סוכרסוכר
4
מערבבים את הקמח, קורנפלור, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בקערה בינונית. בכוס מדידה נוזלית גדולה, מערבבים את חלב החמאה, קרם כבד ושמן. לפצח את הביצים להפריד את הלבנים לתוך קערה בינונית להפקיד את החלמונים לתוך תערובת חלב חמאה. באמצעות מקצף, מקציפים את החלבונים ביצה עד פסגות רכות מתחילים להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבוניםחלבונים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הוסף 2 כפות של סוכר וניל ולהמשיך לטאטא עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר ונילסוכר וניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים יבשים לטאטא עד שהוא פשוט מעורב (הבלילה צריכה להיות קצת גבשושי). באמצעות מרית, לקפל לאט בחלבון ביצה מוקצף עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
7
מניחים את הבלילה במקרר עד מוכן לשימוש.
8
עבור רוטב הטבילה תפוח: מרתיחים את סיידר טיוטה וסוכר חום בסיר עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים את קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט להקציף עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
סוכר חוםסוכר חום
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
9
מוסיף את תפוחים חתוכים לקוביות ומבשלים עד התפוחים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
10
עבור הקצפת: מקציפים את הקרם בקערה קטנה עם מערבל יד, ומוסיפים את הדבש והאגוז מוסקט. כאשר הקרם מתחיל להגדיר, להוסיף את mascarpone ולהמשיך לערבב עד מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מוסקטמוסקט
קרםקרם
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
11
מחממים את מחבת aebleskiver או וופל, אם משתמשים, על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
מחבתמחבת
12
מברשת כל חריץ במחבת עם שמן צמחי, ולאחר מכן להוסיף 1 1/2 כפות של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הוסף כמה תפוחים חתוכים לקוביות לחלק העליון של כל חריץ. כאשר התערובת מתחילה לבעבע, השתמש במקלות אכילה כדי להפוך את כדור הבצק 1/4 לפנות. המשך עם 1/4 פונה עד הבצק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
14
הסר מן המחבת לתוך קערה של קינמון-סוכר ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
15
מגישים עם עוגת תפוחים רוטב טבילה עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
קצפתקצפת
תפוחתפוח

מרכיבים

1אפל, קלופים חתוכים לקוביות (ממליץ: Honeycrisp)אפל, קלופים חתוכים לקוביות (ממליץ: Honeycrisp)1אפל, קלופים וחתוכים לקוביות (מומלץ: Honeycrisp)אפל, קלופים וחתוכים לקוביות (מומלץ: Honeycrisp)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיוטת סיידר תפוחים (ממליץ: צריח)טיוטת סיידר תפוחים (ממליץ: צריח)1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון3חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1פיינטכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמסקרפונהnameמסקרפונהname1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר משובח במיוחדסוכר משובח במיוחד1חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים15שרימפס וורידיםשמן צמחי, עבור משומן מחבתשמן צמחי, עבור משומן מחבת