סאטאי שרימפס
זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. מתכונים דומים: סאטאי עוף ושרימפס, שיפודי סאטאי ירקות (או שרימפס) , ו סאטה שרימפס עם רוטב טבילת בוטנים חריף.
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי עץ או מתכת
בסיר קטן מקציפים יחד את רוטב הבוטנים, רוטב השעועית השחורה והרוטב החם. מניחים על אש בינונית-גבוהה, מביאים לרתיחה ומבשלים עד להפחתה קלה, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, מצפים תבנית גריל על הכיריים, מחבת או מחבת גדולה בתרסיס בישול ומניחים על אש בינונית-גבוהה. משפדים את השרימפס ומשאירים מעט מרווח בין כל אחד מהם כדי לאפשר בישול אחיד.
מניחים את השיפודים על התבנית החמה ומבשלים עד שהשרימפס ורודים בוהקים ומבושלים, כ -5 דקות, הופכים לעתים קרובות.
מגישים את השרימפס עם רוטב הבוטנים החם בצד לטבילה.
בסיר בינוני מקציפים יחד את מרכיבי הרוטב עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים את התבנית על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומניחים להתבשל במשך 10 דקות.
שאריות רוטב הבוטנים יישמרו במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 3 חודשים; להפשיר לחלוטין במקרר או במיקרוגל כ -3 דקות על נמוך לפני השימוש.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רדלי ופינץ ' ויקינג פוינט סוביניון בלאן. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![רדלי ופינץ ' ויקינג פוינט סוביניון בלאן]()
רדלי ופינץ ' ויקינג פוינט סוביניון בלאן