סאטיי צלעות חזיר עם רוטב בוטנים
סאטיי צלעות חזיר עם רוטב בוטנים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ירקות חתוכים, סוכר חום, כוסברה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סאטיי עוף ובשר עם רוטב בוטנים, למונגראס חזיר סאטיי, ו סאטיי בשר עם רוטב אגוזי מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תחילה 9 מרכיבים בשקית ניילון resealable.
להוסיף צלעות. שקית חותם; להפוך לצלעות מעיל עם מרינדה. תירגע בן לילה.
מחממים תנור ל 177°. קו מחבת צלייה גדולה עם חתיכת נייר ארוכה, חופפים כל צד קצר על ידי 10 אינץ'.
מניחים צלעות ומרינדה על נייר במחבת. כפית קצת מרינדה על צלעות. מקפלים רדיד מעל, סוגר צלעות רופף בנייר כסף.
אופים עד הצלעות מכרז, על 1 שעה 15 דקות. צלעות קרות מעט. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור על צלעות סגורות בנייר כסף במחבת ומקרר.)
הכן ברביקיו (חום בינוני) או broiler preheat. תפתח את הצלעות. באמצעות מלקחיים, להעביר צלעות לעבודה משטח.
חותכים צלעות בין עצמות לצלעות בודדות. אם צולים, מניחים צלעות על תבנית אפייה. צלעות גריל או צלייה עד השחמה היטב, על 3 דקות לכל צד.
מניחים צלעות על מגש. מסדרים ירקות ורוטב בוטנים לצד.