סאן עוף מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 732 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם טימין טחון, שרי, ג'ינג'ר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו עוף מרוקאי, עוף מרוקאי, ו עוף מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד את רוטב הסויה, מיץ לימון, שרי, דבש, טימין, אבקת קארי. אורגנו מיובש, ג ' ינג ' ר טחון, פלפל שחור טחון ושום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
אורגנו מיובש
אבקת ג ' ינג ' ר
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מניחים את המרינדה עם העוף לתוך שקית resealable, ומרינדה לפחות 30 דקות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מביאים את האורז והמים החומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawry
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים את חתיכות העוף עד להשחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים את העוף עם שזיפים מיובשים ומשמשים; יוצקים את המרינדה למחבת. להביא לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 30 דקות. לחשוף ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, העוף כבר לא ורוד על העצם, ואת המיצים לרוץ ברור, על 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).