סאקה בס מאודה
אם יש לכם זנגביל, מלח כשר, ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סאקה בס מאודה, סאקה-בס מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ו סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הכינו את עשב הלמון על ידי הסרת העלים הקשיחים החיצוניים כדי לחשוף את המרכז הלבן. לרסק כל גבעול עם החלק האחורי של סכין כדי לשחרר את השמנים והטעם.
הניחו את הלימונים החתוכים בתחתית תבנית אפייה גדולה. רווח שווה את חתיכות lemongrass על גבי לימונים ולהניח את רצועות זנגביל באופן שווה סביב lemongrass. מסדרים את הפילה ישירות על גבי, יוצקים את הסאקי מעל הדגים ומתבלים במלח. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד שהדגים מוצקים, אטומים במרכז, ומתחילים להתקלף, כ -15 דקות. זמן הבישול משתנה בהתאם לעובי הפילה.
ממש לפני ההגשה, כפית קצת מהנוזל מן המנה על פילה ולהעביר צלחות לשרת.