קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סאקה בס מאודה

סאקה בס מאודה
אם יש לכם זנגביל, מלח כשר, ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סאקה בס מאודה, סאקה-בס מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ו סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הכינו את עשב הלמון על ידי הסרת העלים הקשיחים החיצוניים כדי לחשוף את המרכז הלבן. לרסק כל גבעול עם החלק האחורי של סכין כדי לשחרר את השמנים והטעם.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הניחו את הלימונים החתוכים בתחתית תבנית אפייה גדולה. רווח שווה את חתיכות lemongrass על גבי לימונים ולהניח את רצועות זנגביל באופן שווה סביב lemongrass. מסדרים את הפילה ישירות על גבי, יוצקים את הסאקי מעל הדגים ומתבלים במלח. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד שהדגים מוצקים, אטומים במרכז, ומתחילים להתקלף, כ -15 דקות. זמן הבישול משתנה בהתאם לעובי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
ממש לפני ההגשה, כפית קצת מהנוזל מן המנה על פילה ולהעביר צלחות לשרת.