קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

סביליה אורנג'מרמלדה

סביליה אורנג'מרמלדה
סביליה אורנג'ריבה יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. תבלין זה יש 90 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. אם יש לך תפוזים מרים, סוכר מגורען , לימונים-1 לימון רגיל 1 לימון מאייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סביליה אורנג'מרמלדה, סביליה כתום וניל שעועית ריבה, ו ויסקי סביליה מרמלדה סופלה.

הוראות

1
הכנת הפרי
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2
1 לשפשף את התפוזים נקיים. השליכו כל אחד פגום או רך.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
3
חותכים את התפוזים לשניים ומיץ אותם. כפי שאתה מיץ התפוזים, לשמור את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
שימו את הזרעים בקערה נפרדת והניחו אותם בצד. אתם תשתמשו בזרעים כדי לייצר פקטין טבעי לריבה
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פקטיןפקטין
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
חותכים את הקליפות לרצועות צרות: לוקחים קליפה כתומה נקייה חצי, להשתמש בכפית כדי לחפור ממברנות קטע עדיין מחובר לחלק הפנימי. שים כמה מאלה עם הזרעים (ממברנות קטע גם לספק פקטין).
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פקטיןפקטין
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
השתמש בסכין שף חד כדי לחתוך דק את הקליפה. ברגע שאתה julienne כל התפוזים לשים את הקליפות לחתוך ואת המיץ גדול (8 כוסות Pyrex עובד נהדר) כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
שפים סכיןשפים סכין
7
4 מיץ לימון רגיל ולהוסיף מיץ זה קליפות תפוזים ומיץ. שמור את הזרעים להכנת פקטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פקטיןפקטין
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1
חותכים את לימון מאייר בשמיניות, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
2
הסר את הזרעים וכמה שיותר ממברנות פנימיות כמו שאתה יכול בקלות להסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
חותכים את קטעי לימון לרוחב לחתיכות משולשות. (ראה את השלבים במתכון מרמלדה לימון מאייר לתיאורי תמונות.)
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את החתך מאייר לימון לכוס המדידה עם תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
5
מוסיף את זרעי לימון מאייר Seeds Seville זרעי תפוזים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
6
אתה צריך 5 עד 6 כוסות בשילוב, של קליפות הדר ומיצים.
7
6 לשים זרעים לתוך cheesecloth או שקית מוסלין: 
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
8
שים את זרעי הדרים וקרום לתוך 4 שכבות של גזה, קשור בחוזקה עם חוט, או לתוך שקית ג ' לי מוסלין. (עשיתי "תיק פקטין" שבו אני משתמש להכנת ריבה, על ידי תפירה את חתיכת בד מוסלין רגיל לתוך שקית עם שרוך בסוף.)
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
פקטיןפקטין
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
9
שלב ראשון של בישול
10
1 לשים תערובת כתומה לתוך סיר, להוסיף מים: 
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מניחים את מיץ תפוזים ולימון לחתוך קליפות לתוך סיר גדול, רחב (6 עד 8 ליטר) עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
הוסף 6 כוסות מים. (בשלב זה אתה יכול לספוג לילה אם אתה רוצה. זה יעזור הקליפות לבשל מהר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
2 תיק פקטין מאובטח: 
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
14
מניחים את cheesecloth או שקית מוסלין המכיל את זרעי הדרים ועיסת לתוך הסיר, לטבול אותו בנוזל, ולאבטח את החוט בקצה השני לידית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
כאשר התערובת מבשלת, הפקטין מן הזרעים והממברנות יחולצו לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
16
3 להרתיח עד הקליפות רכות: להביא תערובת לרתיחה.
17
בואו להרתיח, חשוף, במשך 30 דקות( או יותר), או עד הקליפות הם רכים לחלוטין מבושל דרך.
18
בהתאם הפרי המסוים שלך, זה עלול לקחת יותר זמן, ועוד מים, כדי להגיע לנקודה שבה הקליפות רכות. ברגע שאתה מוסיף סוכר לתערובת בשלב הבא, הקליפות יתייצבו עם הסוכר, ולכן חשוב מאוד כי הקליפות בשלב הראשון של הבישול רך לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
19
בדוק את קליפות התפוזים כמו שאתה הולך. קח ביס, אם הקליפה היא בכל המשרד לנשוך, זה צריך יותר בישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
20
אם המים רתחו והתערובת מתחילה להיצמד לתחתית הסיר, להוסיף יותר מים, כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
21
כאשר הקליפות רכות, להסיר מן החום.
22
הסר את תיק הפקטין ומניח אותו בקערה כדי לאפשר מגניב עד שהוא נוח לגעת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
23
מדוד את הפרי והוסף סוכר ופקטין
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
24
1 למדוד את התערובת: 
25
יוצקים את התערובת מן הסיר לתוך כוס מדידה גדולה. למדוד כמה מהתערובת יש לך. תלוי כמה קשה של רתיחה וכמה זמן הבישול, אתה יכול לקבל בכל מקום בין 4 ל 5 כוסות. החזירו את התערובת למחבת.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מוסיפים לתערובת 7/8 כוס סוכר לכל כוס תערובת. אז, אם אתה נמדד 4 כוסות של תערובת, להוסיף 3 1/2 כוסות סוכר. ברגע שהסוכר נמס, לטעום את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2
הוסף עוד סוכר תלוי כמה מתוק אתה רוצה המרמלדה שלך להיות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
שימו לב כי תערובת הג 'לי תפחת עוד יותר, מעצימה הן את הטעם והן את המתיקות של הג' לי. אני בדרך כלל להשתמש 4 כוסות סוכר עבור כל 4 כוסות של תערובת פירות, אשר מייצרת ריבה ולא טארט. אל תהסס להשתמש יותר!
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
3 לסחוט פקטין משקית פקטין: ברגע שקית הפקטין שלך התקררה עד לנקודה שאתה יכול להתמודד עם זה, לסחוט אותו כמו פלסטלינה כדי לחלץ פקטין נוסף. לתפוס חלק בגודל מנדרינה של התיק וללחוץ, מושך את התיק ממך ביד אחת כפי שאתה מחזיק בחוזקה עם היד השנייה. לך מסביב לתיק.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פקטיןפקטין
5
"חלב" הפקטין עד שיש לך שוחרר על כף פקטין. הפקטין יש את העקביות של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פקטיןפקטין
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
הוסף אותו לתערובת הכתומה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
7
שלב בישול שני
8
1 להרתיח ולבדוק טמפרטורה: 
9
מחממים את תערובת הג ' לי על גבוהה בינונית ומביאים אותה לרתיחה מהירה, מערבבים מדי פעם, מוודאים ששום דבר לא נדבק לתחתית המחבת. תאבטחו מדחום ממתקים לצד המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
המרמלדה עשויה להימשך בין 15 ל-30 דקות. לאחר כ -10 דקות, להתחיל לבדוק את זה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
11
בדיקה 2 כדי לראות אם המרמלדה נמצאת בנקודת הגדרה: ברגע שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 103° היא קרובה לנקודה שנקבעה. זה צריך להגדיר בין218 ו222 (או 6 עד10 מעל נקודת הרתיחה בגובה שלך).
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
12
אתה יכול להגיד אם התערובת הגיעה לנקודה שנקבעה על ידי לשים כמות קטנה של נוזל ג ' לי על צלחת מקוררת, ומחפש סימנים של זה מקומט כאשר אתה דוחף אותו עם קצה האצבע שלך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
בעוד מדחום לא תמיד מדויק, מבחן קמטים עובד. אם הג ' לי מתקמט על צלחת קרה, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
14
שים כמה צלחות קטנות לתוך המקפיא כדי להירגע. כמו טמפרטורת ריבה מגיע 103°, להתחיל לבדוק את זה על ידי הצבת כמות קטנה של ג ' לי חם על צלחת צונן. אם הג ' לי מתפשט ומדלל מיד, הוא לא מוכן. אם הוא שומר על צורתו קצת, זה סימן טוב.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
15
תן לזה להתקרר על הצלחת לכמה שניות.
16
לדחוף את זה עם קצה האצבע שלך. אם המדגם ג 'לי קמטים בכלל, הגיע הזמן לקחת את הג' לי את החום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
17
אם זה מתקמט אפילו רק קצת, זה מוכן
18
כאשר אתה משתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה של התערובת שלך, לוודא את הבדיקה לא נוגע בתחתית המחבת. ודא ההזחה על הבדיקה (עם מדחמי ממתקים מודרניים זה על סנטימטר וחצי מתחתית הבדיקה) מוקף למעשה על ידי התערובת. ייתכן שיהיה עליך להטות את המחבת לצד אחד, כדי לכסות את החללית מספיק כדי לקבל קריאה טובה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
לבישול יתר מרמלדה יגרום טעם קרמל או קליפות תפוז קשה במרמלדה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
20
שימורים המרמלדה
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
21
1 לעקר את צנצנות השימורים: ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים. אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
22
אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
23
או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור 93° במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
24
2 לעקר את המכסים: ככל שמתקרב הזמן עבור המרמלדה להיעשות, להרתיח קצת מים בסיר תה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קנקן תהקנקן תה
25
שים את עפעפי הצנצנת בכוס או בקערה קרמית ושופכים עליהם את המים הרותחים כדי לעקר אותם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
26
3 ריבת מצקת לתוך צנצנות מעוקרים: לאחר הג 'לי הגיע לנקודה שנקבעה, להסיר את סיר ג' לי מהחום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
27
תן לג ' לי לשבת בסיר במשך כמה דקות (זה יעזור לשמור על הקליפות מלצוף בצנצנות).
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
28
בזהירות לשפוך או לצקת את המרמלדה לתוך הצנצנות, אחד בכל פעם, משאיר 1/4 אינץ ' שטח הראש בחלק העליון של הצנצנות עבור חותם ואקום.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
29
4 חישוקים נקיים, מאובטחים עם מכסים וצנצנת טבעת: לנגב את השפה נקי עם מגבת נייר נקייה, רטובה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
30
מניחים את המכסה על הצנצנת, אבטחה עם טבעת צנצנת. תעבוד מהר.
31
5 תהליך באמבט מים (אופציונלי): אם אתה רוצה, אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 5 דקות כדי לעזור לקבל חותם טוב יותר כדי לעזור למנוע עובש. אם השתמשת במים רותחים בשלב מוקדם יותר כדי לעקר את הצנצנות, אתה יכול פשוט לשמור את אותה הגדרה לאמבט המים. אתה רוצה לוודא שיש מדף בתחתית הסיר כך הצנצנות לא ממש נח על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
32
6 המאפשר לצנצנות לאטום: לאחר שאטמת את הצנצנות במכסה וטבעת, ושטוף מים (או לא) את הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
33
תן לשבת על דלפק המטבח שלך. כשהריבה מתקררת, אתם תשמעו רעש נפץ כשואב אבק נוצר בחלל הראש של הצנצנות, מושך את המכסים למטה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
34
לפעמים קליפות התפוז מרמלדה לצוף לחלק העליון של הצנצנת, כדי לעזור לשמור על זה מלקרות, להפוך את הצנצנות הפוך במשך חצי שעה בכל פעם. המשך להסתובב כל 30 דקות בערך עד שמרמלדה תיראה יציבה והקליפות מופצות היטב דרך המרמלדה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות