סביצ'ה
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero), צדפות סביצ'ה, ו סביצ'ה 101 של ריק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, להוסיף את הבצל פרוס ולהוסיף רק מספיק מים כדי לכסות. להביא לרתיחה ומבשלים רק מספיק כדי לרכך.
הסר מחום ולנקז. יש לשטוף במים קרים ולנקז.
קח עגבניה אחת 1 גדול להבקיע "X", עור עמוק, על החלק העליון והתחתון.
מניחים באותו סיר המשמש את הבצל ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך והעור מתחיל לקלף, כ 5 דקות.
הסר את העגבניה ולשטוף מתחת למים קרים עד שזה מגניב מספיק כדי להחזיק ביד שלך. באמצעות האצבעות או הלהב של סכין, לקלף בעדינות את העור.
מניחים את העגבניות קלופות בבלנדר ומחית.
בצלחת זכוכית גדולה או קערה, לשלב את הבצלים, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים את הצדפות, עגבניות מחית, עגבניות חתוכות לקוביות, בצל ירוק, קטשופ ורוטב סויה. מתבלים במלח שום, פטרוזיליה, סוכר ומלח לפי הטעם.