קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

סביצ'ה

סביצ'ה
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו סביצ'ה דה קמרונס קון מנגו Y Habanero (שרימפס סביצ' ה עם מנגו Habanero), צדפות סביצ'ה, ו סביצ'ה 101 של ריק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, להוסיף את הבצל פרוס ולהוסיף רק מספיק מים כדי לכסות. להביא לרתיחה ומבשלים רק מספיק כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחום ולנקז. יש לשטוף במים קרים ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
קח עגבניה אחת 1 גדול להבקיע "X", עור עמוק, על החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מניחים באותו סיר המשמש את הבצל ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך והעור מתחיל לקלף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר את העגבניה ולשטוף מתחת למים קרים עד שזה מגניב מספיק כדי להחזיק ביד שלך. באמצעות האצבעות או הלהב של סכין, לקלף בעדינות את העור.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים את העגבניות קלופות בבלנדר ומחית.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמותשימורי עגבניות שלמות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
בצלחת זכוכית גדולה או קערה, לשלב את הבצלים, שמן זית ומיץ לימון. מערבבים את הצדפות, עגבניות מחית, עגבניות חתוכות לקוביות, בצל ירוק, קטשופ ורוטב סויה. מתבלים במלח שום, פטרוזיליה, סוכר ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה