קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סביצ'ה טוסטדה

סביצ'ה טוסטדה
המתכון Ceviche Tostadas מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאבן זה יש 315 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פילה סנאפר עור, זיתים כגון מנזנילה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סביצ'ה טוסטדה, סביצ'ה טוסטדה, ו שרימפס" סביצ'ה " Tostadas.

הוראות

1
מוסיפים את הצדפות ואת סנאפר למרינדה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
2
תן למאכלי הים להשרות עד מוצק ואטום, כ 5 דקות.בינתיים, לשלב את העגבניות, זיתים, שאלוט, כוסברה, jalapeños כבוש, וצלפים בקערה גדולה nonreactive.כאשר פירות הים מוכן, להשתמש בכפית מחוררת כדי להעביר אותו לתערובת העגבניות, עוזב את jalapeños טרי מרינדה בקערה. מערבבים לשלב. (אם אתה רוצה יותר חום, להסיר את jalapeños טרי מן המרינדה, קוצצים גס, ולהוסיף סביצ ' ה.כדי לשרת:לחלק את סביצ ' ה בין פגזי tostada ומעלה כל אחד עם 2 פרוסות אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
מעטפת טוסטדהמעטפת טוסטדה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד עם פלחי ליים ורוטב חם (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

מרכיבים

11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדראבוקדו, לחתוך לאורכו לתוך 8 פרוסותאבוקדו, לחתוך לאורכו לתוך 8 פרוסות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצה דקכוסברה טרייה קצוצה דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים חלפיניו, נבעו וחותכים לטבעות 1/4 אינץפלפלים חלפיניו, נבעו וחותכים לטבעות 1/4 אינץ1( חצילים)ליים, חתוך ל8 פלחיליים, חתוך ל8 פלחי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים סחוט טרי (מתוך כ 8 לימונים בינוניים)מיץ ליים סחוט טרי (מתוך כ 8 לימונים בינוניים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים ירוקים ספרדיים כגון מנזנילה, מגולענים ופרוסים דקזיתים ירוקים ספרדיים כגון מנזנילה, מגולענים ופרוסים דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלפיניו כבושים, מנוקז וקצוץ גסחלפיניו כבושים, מנוקז וקצוץ גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרcored, עגבניות רומא (כ -3 בינוני)cored, עגבניות רומא (כ -3 בינוני)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צדפות ים, שריר אטום קשה הוסר (אם מצורף) וקוביות בינוניותצדפות ים, שריר אטום קשה הוסר (אם מצורף) וקוביות בינוניות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוץ דק (כ -2 בינוני)שאלוט קצוץ דק (כ -2 בינוני)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סנאפר אדום עור, עצמות הסיכה הוסרו וקוביות בינוניותפילה סנאפר אדום עור, עצמות הסיכה הוסרו וקוביות בינוניות4קונכיות טוסטדהקונכיות טוסטדה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.