קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סביצ'ה פרואניname

סביצ'ה פרואניname
סביצ'ה פרואני מתכון יכול לספק הכמיהה הדרום אמריקנית שלך בסביבה 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, בצל, פלוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני, ו סביצ'ה פרואניname.

הוראות

1
הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה קטנה. טהור הראשון 4 מרכיבים ו 4 קוביות קרח גדולות בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים בצל; דופק 34 פעמים. מסננים נוזל לקערה בינונית. מערבבים במיץ צדפות, אם תרצה; מתבלים במלח. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים מים לתוך סיר גדול מצויד בסל קיטור לעומק של 1 אינץ'; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף בטטה, כיסוי, ומבשל עד רק מזלג מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
5
העברה לצלחת; בואו מגניב. בינתיים, להוסיף יותר מים לאותו סיר, במידת הצורך, כדי למדוד 1 אינץ'; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים אוזן תירס לסיר ואדים עד למכרז פריך, 23 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
העברה לצלחת; בואו להתקרר לחלוטין. חצי תפוח אדמה לאורכו. באמצעות baller מלון קטן, לגרוף כדורי תפוחי אדמה ולמקם אותם בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
חותכים גרעינים מקלח. שמור גרעיני כוס 1/3 (שמור גרעינים נוספים לשימוש נוסף).לשפשף קערה גדולה עם הצדדים לחתוך של צ ' ילה; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים פלוק, 2/3 של בצל, leche דה טיגרה, ו 4 קוביות קרח גדולות בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בואו להשרות במשך 2 דקות; להסיר קרח. מקפלים תפוחי אדמה ותירס; מתבלים במלח.באמצעות כפית מחוררת, מחלקים סביצ ' ה לתוך קערות קטנות או על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
טפטוף סביצ ' ה עם leche de tigre מהקערה; מקשטים עם בצל וכוסברה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון